Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo iščem

Posojilo iščem

Kam pogledam če posojilo iščem na spletu?

Iskanje v Googlu s pojmom “posojilo iščem” je zelo pogosto a kaj, ko spletni iskalnik vrne nazaj ogromno zadetkov. Kako se odločiti, katero ponudbo sprejeti? Da bi vam izbiro malce olajšali vam bomo opisali kako zadeve glede najema kredita preko spleta potekajo pri mobilni banki. Vsekakor boste navdušeni nad njo.

Mobilna banka si je za poslanstvo izbrala, da bo svoje storitve pripeljala v vsak slovenski dom in sicer na način, da nikomur ne bo treba v banko pač pa bo ravno obratno. Mobilna banka je namreč na voljo preko spleta zato potrebujete za obisk le napravo z dostopom do spleta. Lahko tudi pametni telefon.

Jaz posojilo iščem ampak ne vem katero je pravo zame

Iskanje posojilo iščem na spletu torej vrne ogromno zadetkov in vi med vsemi izberete seveda tisto, ki ponuja največ in zahteva najmanj. Poglejmo kaj to pomeni pri mobilni banki. Omenjeni krediti so na voljo vsem slovenskim državljanom, ki imajo v Sloveniji prijavljeno stalo prebivališče in na svoj bančni račun prejemajo redne mesečne prihodke.

To so povsem osnovni in pravzaprav edini pogoji, ki jih boste srečali. Kredit boste namreč naročili brez mukotrpnega in dragega obiska pri notarju, prav tako vam ne bo treba hoditi na kadrovsko po potrdilo o zaposlitvi. Le osebni dokument in številko bančnega računa boste potrebovali ter nekaj minutk časa.

Posojilo iščem

Ste si že kdaj rekli “posojilo iščem a ne vem koliko”? Gre za neke vrste dilemo, ki izhaja iz dejstva, da se bojimo vzeti večje kredite, ki s sbeoj prinašajo večje stroške, obveznosti in skrbi. Pri mobilni banki vam je na razpolago hitri kredit na do 12 mesečnih obrokov.

To pomeni, da kredit ne bo drag in bo tudi hitro odplačan. Kreditni kalkulator vam bo v veliko pomoč pri tem. Vanj boste vnesli končni znesek, izbrali število obrokov in že bo pred vami kompleten izračun. Da je kompleten pomeni, da bo prikazoval tudi vse zajete stroške kredita. Naročite ga lahko kadarkoli in od koderkoli.

Ko posojilo iščem gledam pogoje

Res je. Vsi, ki smo se kdaj ukvarjali s posojili smo rekli “posojilo iščem ampak ne za vsako ceno”. To pomeni, da nas zanimajo vsi pogoji in tudi stroški. Pri mobilni banki s tem ne bo težav. Ko boste imeli pred seboj izračun kredita po svojih željah boste le še izpolnili kreditno vlogo, jo poslali in s tem naročili kredit.

Denar lahko pričakujete celo že po 15-ih minutah od potrjene vloge ali odvisno od primera, najkasneje v roku 24-ih ur. To bo vsekakor dovolj hitro, da boste rešili vse svoje finančne zagate ali pa si privoščili nekaj kar si že dolgo želite.

Ko posojilo iščem primerjam

Kadar posojilo iščem tudi primerjam in sicer z drugimi ponudniki. Le tako na koncu seveda izberemo najboljšo ponudbo. Mobilna banka sodi med najboljše v EU zato naj vas ne skrbi, da s storitvijo ne bi bili zadovoljni. Temu priča nešteto zadovoljnih uporabnikov, ki banko priporočajo tudi drugim.

Ste vedeli, da lahko kredit dobite tudi, če enega že odplačujete? In da pred odobritvijo ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti preko sistema Sisbon? Same dobre novice kajne? Prav zato ni več nobene dileme ali si želite naročiti kredit pri mobilni banki ali ne. Na voljo vam je dejansko 24 ur na dan preko spleta.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje