Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo na položnice

Posojilo na položnice

Kam po posojilo na položnice?

Naj vas nenadna situacija zaradi slabšega finančnega stanja ne spravi v slabo voljo. Na razpolago imate kar nekaj rešitev morda le še niste pomislili na pravo. Iščete posojilo na položnice? Ne bo potrebno, za vas imamo boljšo ponudbo! Oziroma, jo ima mobilna banka, ki ima za vas sijajno ponudbo hitrih kreditov.

Preden odmahnete z roko, ker menite, da ne izpolnjujete pogojev raje berite dalje saj vas bodo informacije močno presenetile. Kredit na mobilni banki boste lahko naročilo ob izjemno malo in povsem osnovnih pogojih. Potrebujete le slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji kjer prebivate in redne mesečne dohodke na bančni račun.

Posojilo na položnice je preteklost

Časi, ko so vsi iskali posojilo na položnice, ker je bilo precej enostavno in dosegljivo so minili. Danes lahko do denarja pridete celo preko spleta ne da bi vam bilo treba pomoliti nos skozi vrata. Mobilna banka je resnično mobilna in pride do vas kjerkoli se nahajate.

Da je zelo posebna priča tudi podatek, da spada med najboljše tovrstne banke v EU. V nadaljevanju boste odkrili tudi zakaj je tako in zakaj ji zaupa toliko posojilojemalcev v različnih državah. Kredit lahko naročite že danes, morda v naslednjih nekaj minutah in nakazilo prejmete še isti dan ali najkasneje jutri. Bi radi preverili?

Ko posojilo na položnice res ni potrebno

Le komu se da vsak mesec plačevati položnice na pošti, ko pa lahko do kredita pridemo kar s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona. Dovolj bo nekaj minut prostega časa in spletna povezava pa boste že pozabili na posojilo na položnice in naročili tole preko spleta kar s kavča.

V resnici se lahko nahajate kjerkoli saj fizična prisotnost ne bo potrebna. Prav tako pa na mobilni banki od vas ne bodo potrebovali potrdila o zaposlitvi ali kakega drugega papirja. Zato lahko pozabite tudi na obisk notarja, iskanje primernega poroka ali zastavitev. Enostavnejšega kredita še niste naročili in prav tako ne tako zelo hitrega.

Že imate posojilo na položnice?

V primeru, da ste se pred časom že zadolžili in pravkar odplačujete posojilo na položnice in nikjer drugje ne pridete do novega kredita ste pravkar naleteli na rešitev vseh svojih težav. Kredit na mobilni banki lahko namreč pridobite kljub obstoječemu kreditu. Starega lahko nato odplačate ali pa plačujete oba.

In še nekaj. Na mobilni banki vam ne bo treba odpirati novega bančnega računa. Povsem vseeno je kje imate odprtega sedaj, če le nanj prejemate redna mesečna plačila. V tem primeru vas le še nekaj klikov loči od denarja na računu, ki ga nujno potrebujete. Za kaj? Sploh ni pomembno saj ga lahko potrošite povsem po želji.

Pozabite posojilo na položnice

Sedaj lahko počasi pozabite posojilo na položnice in sedete za računalnik ali pa v roke vzamete svoj pametni telefon ter naročite kredit. Pred tem na spletni strani mobilne banke pripravite še natančen izračun kredita, kar vam bo olajšalo nadaljnje korake. Zelo enostavno bo. Le znesek kredita boste vnesli in označili število obrokov.

Kredit na mobilni banki lahko odplačujete na do 12 mesečnih obrokov kar vam bo zagotovilo, da obremenitve na vaše prilive ne bodo prevelike. ali boste kupili novo kolo, računalnik ali pa odpotovali na Maldive je povsem vaša stvar in odločitev. Denar je navadno izplačan že po 15-ih minutah, najkasneje pa v 24-ih urah!

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje