Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo na roke

Posojilo na roke

Zakaj posojilo na roke ni najboljša zamisel

Dnevi se kar nekoliko prehitro vrtijo za vse nas in kar naenkrat je tu nov mesec, novi računi in položnice. Ko poleg dodamo še kakšen drug strošek ali pa nenadno okvaro stroja morda avta, je recept za katastrofo napisan. Človek pomisli na posojilo na roke, na bančni kredit, vse mogoče. Je pa tako, da se je treba pred najemom kakršnegakoli posojila dobro informirati in premisliti pri sebi ali je to najboljša opcija. Na roke denar je namreč velikokrat problem saj so pogoji nejasni pa čeprav vam morda posodi sosed ali prijatelj. Vse prevečkrat pride do kreganja in drugih težav v zvezi s tem.

Namesto posojilo na roke raje kredit na spletu

Če še niste slišali za mobilno banko, ki svoje hitre kredite nudi preko spleta boste vsekakor veseli, da ste naleteli na ta članek. Namesto posojilo na roke boste zagotovo precej raje uporabili to možnost saj gre za transparenten in pošten kredit z izjemno malo pogoji in papirji. Kar se tega tiče boste težje še kje najeli ugodnejši kredit. Pogoji so zgolj; slovensko državljanstvo, prijavljen stalni naslov v Sloveniji in pa redni prihodki. Za najem kredita na mobilni banki imejte pri sebi le en osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate plačo. In kje je ta banka? Na spletu, zato vam ne bo treba od doma.

Ko posojilo na roke res ni potrebno

S klikom na link, ki ga bostenašli v tem članku boste prišli na spletno stran mobilne banke. Tam boste jasno seznanjeni s ponudbo, v pomoč pa vas tam pričaka tudi kreditni kalkulator. Tako posojilo na roke ne bo potrebno saj si boste izračunali najugodnejši kredit in ga naročili kar preko spleta.

Denar se vedno nakaže z računa na račun kar pomeni, da je postopek pregleden in ni nikakršnega skrivanja v drobnem tisku. V kreditni kalkulator najprej vnesite znesek, ki ga želite in izberite do 12 mesecev za odplačilo. Toliko obrokov je namreč na voljo. Izračun kredita bo zajel tudi vse stroške.

Zakaj posojilo na roke če pa je lahko enostavno

In prav res drži, da je posojilo na roke povsem nepotreben rizik, ko pa lahko danes do kredita pridete na jasen in legalen način preko spleta. Mobilna banka, ki v EU sodi v sam vrh mobilnih bank vas ne razvaja zgolj z dostopnostjo pač pa tudi z minimalnimi pogoji. Tako za kredit tule ne potrebujete potrdila o zaposlitvi s strani delodajalca niti vas nihče ne bo pošiljal k notarju ali kamorkoli drugam. Do denarja boste prišli v nekaj klikih in par minutah prostega časa. Za naročilo kredita potrebujete le računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta pa že lahko naročite kredit.

Pozabite na posojilo na roke

Raje pozabite na posojilo na roke in se lotite najema kredita preko spleta. Izpolnite kreditno vlogo in bodite pri tem maksimalno natančni, da bo lahko potem postopek hitro stekel naprej. Po pregledu vloge jo bodo na banki potrdili in vam zelo kmalu nakazali denar na bančni račun. Se sprašujete kako kmalu? Najkasneje v roku 24-ih ur v resnici pa navadno že mnogo prej in sicer po 15-ih minutah od potrditve kreditne vloge. Z denarjem boste lahko prosto razpolagali brez vsakih omejitev. Bi šli na morje ali pa si zgolj privoščili nekaj tehnične opreme za dom, pisarno? Lahko kupite karkoli si želite.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje