Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo

Posojilo

Najboljše posojilo

Se pripravljate na novo kurilno sezono ali pa so vam morda zagodle položnice? V primeru, da vse skupaj presega vaš mesečni proračun ste zagotovo pomislili tudi že na posojilo. A ta se med seboj precej razlikujejo zato je dobro vedeti kam se obrniti, ko nastane potreba po nekaj denarja na hitro.

Poleg hitrosti pa si seveda želite tudi čim manj pogojev, ki bi vam stali na poti. Predstavljamo vam eno zelo posebno banko kjer lahko do denarja pridete v nekaj minutah brez kakšnih silnih komplikaciji. Imenuje se mobilna banka, ker ljudem omogoča dostop in najem kredita na daljavo. Preverite kako do denarja.

Po posojilo na splet

Le kje najeti posojilo, ki bo skravžljalo kar najmanj živcev in povzročilo najmanj sivih las? Odgovor je povsem preprost. Na spletu! K sreči mobilna banka vrata odpira prav tam zato jo lahko obiščete s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona, ki je zagotovo ves čas v vašem žepu.

Tudi vse ostalo kar potrebujete za najem kredita na daljavo pa se verjetno nahaja tam. V žepu namreč. Od papirjev boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega in operativnega računa kamor prejemate plačo. Med pogoji za kreditojemalce najdete samo slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Republiki Sloveniji in pa redne mesečne prihodke na TR.

Eno posojilo že imate?

Draginja je vse večja in kar težko si je privoščiti kaj izven nujnega zato je povsem mogoče, da ste v preteklosti kakšno posojilo že najeli. Nič hudega, kajti na mobilni banki lahko kljub temu dobite še eno. Prav tako je popolnoma vseeno na kateri banki imate odprt bančni račun.

Tako izjemno malo pogojev in zahtev boste le stežka našli še kje drugje. K vsemu temu pa dodajmo še hitrost obravnave in izplačila. S posojili se navadno kar mudi zato bo še kako dobrodošla informacija, da je tole na mobilni banki šteto v minutah od oddaje kreditne vloge pa vse do izplačila.

Posojilo v roku 24-ih ur

Če posojilo potrebujete zares hitro, potem je mobilna banka idealna rešitev za vas. Kliknite in obiščite njihovo spletno stran ter tam poiščite kreditni kalkulator. Z njim si nato pripravite izračun kredita po svoji meri in preverite vse podatke. Vnesti je treba le znesek kredita in izbrati do 12 mesečnih obrokov.

Izračun, ki se bo pojavil pred vami pa bo na vašo srečo vseboval tudi vse stroške kredita kar pomeni, da boste lahko popolnoma brezskrbno nadaljevali z izpolnjevanjem kreditne vloge. Z njo boste opravili v nekaj minutah kar iz pisarne, od doma ali pa med čakanjem na vlak. Nato sledi še izplačilo.

Izjemno hitro posojilo

In kako hitro bo izplačano posojilo? Potem, ko boste kreditno vlogo izpolnili in oddali seveda sledi še njeno preverjanje s strani banke. Če ste jo izpolnili kot je zahtevano bo zelo hitro potrjena, izplačilo na vaš bančni račun pa se bo najverjetneje izvedlo že po 15-ih minutah.

Najkasneje do izplačila pride v roku 24-ih ur, odvisno od primera do primera seveda. Za najem tega kredita ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, nihče vas ne bo pošiljal k notarju na kakšno overitev in tudi nič drugega ne boste potrebovali. Z denarjem boste lahko prosto razpolagali ter ga namenili za karkoli potrebujete. Tudi za kaj lepega seveda.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje