Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Potrošniški kredit

Potrošniški kredit

Kje najeti potrošniški kredit?

Denarnica je vedno prazna, plača pa vedno tako daleč, da se kar pogosto znajdemo v dilemi kako naprej, ko se pojavijo določeni stroški. Ti so lahko napovedani ali nenapovedani pri čemer je slednje le še bolj obremenjujoče za nas. Največkrat nam tako pomaga potrošniški kredit, ki ga dobimo na svoji banki.

Kaj pa, če ga tam ne dobimo, morda nismo kreditno sposobni ali pa bi denar prejeli prepozno? Potem je zagotovo najboljša rešitev obisk mobilne banke. Se sprašujete kje je to? Ne bo vam treba nikamor drugam kot na splet. Mobilna banka svoje hitre kredite ponuja preko spleta in od vas ne zahteva skoraj ničesar.

Katere papirje rabim za potrošniški kredit?

Ko rečemo, da na mobilni banki za potrošniški kredit ne boste potrebovali skoraj ničesar tako tudi mislimo. Kredit boste namreč najeli brez potrdila o zaposlitvi, brez papirologije pri notarju in brez ostalih nepotrebnih dokumentov. Potrebovali boste samo osebni dokument in številko bančnega računa kar bo dejansko vse.

Ob predpostavki seveda, da ste državljan Republika Slovenije in imate v Sloveniji prijavljen stalni naslov ob tem pa na bančni račun prejemate tudi redna mesečna plačila. Če imate vse našteto obkljukano lahko svoj kredit naročite kar takoj ne glede na to kje se nahajate. Ravno v tem je čar mobilne banke, ki sodi med najboljše v EU.

Za potrošniški kredit je dovolj že pametni telefon

Za omenjen potrošniški kredit pri mobilni banki boste namesto avtomobila in stanja v vrsti potrebovali le računalnik, tablico ali pa enostavno kar pametni telefon z dostopom do spleta. Tam boste poiskali spletno stran banke in si ogledali njihovo ponudbo. Preden se odločite za izpolnjevanje kreditne vloge v nekaj klikih pripravite še kreditni izračun.

Pri tem vam bo v pomoč kreditni kalkulator, ki bo s pomočjo zneska kredita in števila obrokov hitro izračunal vse potrebno. Gre za nadvse transparentno poslovanje zato boste v vsakem trenutku natančno poznali vse zneske kot so posamezni obroki pa tudi znesek za stroške kredita. Na voljo je do 12 obrokov.

Naj bo naslednji potrošniški kredit hiter

Da je potrošniški kredit hiter ne pomeni, da zanj hodite na banko, čakate v vrsti, sedite pri bančnem uslužbencu potem pa še doma čakate na odobritev. V mobilni banki od potrditve kreditne vloge pa do nakazila denarja na bančni račun mine zgolj okoli 15 minut.

Odvisno od dneva in ure seveda lahko na nakazilo čakate najdlje 24 ur. Tudi kreditno vlogo boste izpolnili in oddali v le nekaj minutah. To lahko storite v službi med odmorom ali pa med vožnjo domov, če sedite na avtobusu ali vlaku. Ta kredit je zares hiter po vseh kriterijih in vam bo prihitel na pomoč še pravi čas.

Tudi če potrošniški kredit že imate

Kot zanimivost dodajmo, da lahko potrošniški kredit na mobilni banki pridobite tudi v primeru, da kakšnega kje drugje že odplačujete. Ni pomembno katere banke komitent ste saj vam na mobilni banki ne bo treba odpirati novega bančnega računa. Vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali kar pomeni, da ne bo vpogleda v Sisbon.

Same dobre novice kajne? Povejmo pa še, da vas pri porabi denarja nihče z ničemer ne bo omejeval. Najeli boste kratkoročen ne namenski kredit kar pomeni, da boste lahko z denarjem prosto razpolagali. Plačali s kartico ali pa dvignili gotovino ter si kupili karkoli boste želeli. Na voljo 24 ur na dan!

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje