Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Predplačniška kreditna kartica

Predplačniška kreditna kartica

Predplačniška kreditna kartica

Predplačniška kreditna kartica je vrsta plačilne kartice, ki deluje na podoben način kot običajna kreditna kartica, vendar ima nekatere pomembne razlike. Glavna značilnost predplačniške kreditne kartice je, da morate najprej naložiti sredstva na kartico, preden jih lahko porabite. To pomeni, da ne morete porabiti več, kot ste že vnaprej vplačali na kartico.

Če bi raje videli nekaj denarja na računu ne da bi vam bilo treba tega vnaprej plačevati, se seveda oglasite na spletni strani mobilne banke. Zakaj na spletu in zakaj je mobilna? Prav zato, ker vam ni treba hoditi nikamor. Kredit naročite s pomočjo računalnika ali tablice oziroma pametnega telefona.

Predplačniška kreditna kartica za več nadzora

Predplačniška kreditna kartica se pogosto uporablja kot način nadzora porabe, zlasti za tiste, ki se želijo izogniti dolgovom ali imeti boljši nadzor nad svojimi stroški. Poleg tega so lahko koristne za tiste, ki nimajo tradicionalnega bančnega računa ali kreditne zgodovine. V primeru, da denarja nimate in ga potrebujete pa si omislite hitri kredit.

Na mobilni banki ga dobite v nekaj minutah, brez pretiranih komplikacij in papirologije. Že imate enega drugje? Ni pomembno! Mobilna banka ne bo preverjala vaše kreditne sposobnosti in vam bo kredit odobrila, če ste državljan Republike Slovenije, prejemate redne mesečne prihodke na bančni račun in imate v Sloveniji stalno prebivališče.

Predplačniška kreditna kartica za spletne nakupe

Predplačniška kreditna kartica se izkaže za izjemno koristno orodje pri opravljanju plačil preko spleta in drugih spletnih transakcij. Zaradi narave teh kartic, kjer morate najprej naložiti sredstva, preden jih lahko porabite, predstavljajo varno možnost za izvajanje spletnih nakupov, zaradi česar lahko omejite izpostavljenost svojega glavnega bančnega računa.

Kot tudi kreditne kartice s sredstvi, ki ste jih vnaprej določili za uporabo na spletu. S kreditom mobilne banke boste lahko razpolagali prosto po svoji volji in željah ter denar potrošili za vse kar potrebujete. Celo za plačilo zapadlih računov, nove pnevmatike na avtu ali pa za sanjsko potovanje. Pri tem vam nihče ne bo gledal pod prste.

Predplačniška kreditna kartica ni vedno dovolj

Poleg tega je predplačniška kreditna kartica uporabna tudi za tiste, ki želijo ohraniti ločen nadzor nad svojimi spletnimi izdatki. Z enostavnim polnjenjem kartice lahko določite omejitve porabe in si s tem zagotovite večji nadzor nad svojimi stroški. To je še posebej priročno za starše, ki želijo nadzorovati spletna plačila svojih otrok ali za tiste, ki želijo omejiti svoje izdatke na določenem območju, kot je spletno nakupovanje.

Za tiste, ki vam takšen način poslovanja ne ustreza in potrebujete svežo gotovino, se lahko zanesete na mobilno banko. Kliknite na njen naslov, uporabite kalkulator za izračun kredita in vnesite znesek ter izberite do 12 mesečnih obrokov za izračun.

Predplačniška kreditna kartica ne bo potrebna

Predplačniška kreditna kartica za kredit na mobilni banki ni potrebna, saj bo dovolj, če boste imeli pri sebi osebni dokument in pa številko svojega bančnega računa, odprtega pri kateri koli banki. Novega ne boste rabili odpirati, saj poslovanje na mobilni banki ni pogoj za najem kredita. Prav tako ne boste potrebovali ničesar drugega.

Tu mislimo seveda na potrdilo o zaposlitvi pa denimo na poroštvo druge osebe ali pa potrjevanje dokumentov pri notarju. Vse skupaj boste uredili v le nekaj minutah preko spleta, denar pa prejeli nakazan po odobreni vlogi za kredit navadno že v 15-ih minutah ali najpozneje v roku enega dne.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje