Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Primerjava kreditov

Primerjava kreditov

Zakaj je potrebna primerjava kreditov?

Pri odločanju o najemu posojila je ključna primerjava kreditov, saj nam to omogoča boljše razumevanje različnih možnosti in izbiro tiste, ki najbolj ustreza našim potrebam. Pri primerjavi kreditov je treba upoštevati več dejavnikov, vključno z obrestno mero, stroški odplačila, pogoji odobritve in roki odplačevanja. Potrebujete primerjavo?

Eno zlahka v le nekaj minutah pridobite na mobilni banki, ki se je specializirala prav posebej za hitre kredite na daljavo. Na način, da jih lahko naročite preko spleta, a pred tem tam, na njihovi spletni strani opravite tudi izračun kredita. Na ta način le ta kredit z lahkoto primerjate z ostalimi ponudbami, ki vam pridejo pod roke.

Kako poteka primerjava kreditov?

Prva faza pri primerjavi kreditov je zbiranje informacij o različnih ponudnikih in njihovih kreditnih izdelkih. To vključuje pregled obrestnih mer, ki nam omogoča oceno stroškov kredita, ter preučitev pogojev odobritve, kot so zahtevana dokumentacija, minimalni dohodek in kreditna zgodovina. Primerjava kreditov je nadvse enostavna le nekaj časa si morate vzeti zanjo.

Preverite izračune kreditov pri različnih bankah in posojilnicah, ter pomislite katera ponudba ima vse tisto kar iščete. Na mobilni banki vas bo denimo razveselilo dejstvo, da je za najem kredita potrebno le slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in pa redni prihodki na bančni račun katere koli banke pri nas.

Primerjava kreditov pove marsikaj

Ko je primerjava kreditov opravljena in imamo zbrane informacije o različnih kreditih, lahko izberemo najboljšega med njimi. Pri tem je pomembno upoštevati skupne stroške kredita, ki vključujejo obresti, provizije, zavarovanja in morebitne druge stroške. Poleg tega je treba preučiti tudi pogoje odplačevanja, kot so roki in načini plačila obrokov.

Na mobilni banki boste do izračuna prišli s pomočjo kreditnega kalkulatorja na spletni strani banke z vpisom zneska in številom obrokov, ki jih je na voljo največ 12. Kredit je urejen in izplačan najkasneje v 24 urah po odobreni vlogi. Denar lahko porabite za čisto vse kar imate v mislih. Do kredita pridete brez obiska banke!

Primerjava kreditov in ugodnosti

Ko je primerjava kreditov v teku je treba posebno pozornost nameniti tudi dodatnim ugodnostim, ki jih ponujajo posamezni kreditni izdelki. To lahko vključuje možnost odloga plačila, brezplačno zavarovanje ali druge bonuse, ki lahko izboljšajo skupno ugodnost kredita. Na mobilni banki ne pričakujte nobenih komplikacij, saj gre za zelo enostaven in razumljiv hitri kredit.

Zanj lahko zaprosite celo, če že kakšnega imate, prav tako pa vam ne bodo postavljali nemogočih pogojev. Vsekakor je vredno dodati, da pri izpolnjevanju ne boste potrebovali niti potrdila o zaposlitvi, ampak samo osebni dokument in številko bančnega računa. Vlogo izpolnite preko spleta in tako tudi oddate v preverjanje.

Primerjava kreditov in končna izbira

Ko je primerjava kreditov opravljena, je treba skrbno pretehtati vse prednosti in slabosti posameznega kredita ter oceniti, kateri je najboljša izbira glede na naše potrebe in finančne zmožnosti. Pomembno je, da se odločimo za kredit, ki nam omogoča stabilno odplačevanje dolga in ne prinaša nepotrebnih finančnih obremenitev.

Končna izbira bo seveda v celoti odvisna od vas in vaših potreb. Če želite enostaven hitri kredit preko spleta bo mobilna banka ustrezna izbira za vas. Ne bo vam treba plačevati notarske overitve, ker kreditne pogodbe ni, prav tako pa ne bo potreben porok ali zastavitev. Kliknite na mobilno banko in se prepričajte o hitrosti.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje