Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Raiffeisen banka krediti

Raiffeisen banka krediti

Raiffeisen banka krediti

Raiffeisen banka krediti nudijo podobne oblike kreditov kot nekatere druge banke. Če ste šele v iskanju prave ponudbe, bi morda radi izvedeli še nekaj drugih opcij, ki so vam na voljo. Ena takšnih je tudi mobilna banka, ki svoje uporabnike navdušuje s preprostim dostopom, ugodnimi pogoji in hitrostjo obravnave.

Slednje pomeni, da boste imeli po potrditvi vloge za kredit le tega nakazanega na bančni račun v roku 24-ih ur, pogosto pa še mnogo prej in sicer v 15-ih minutah. Denar, ki ga boste prejeli na račun hitrega kredita mobilne banke, boste lahko porabili za karkoli ne da bi vam bilo treba dokazovati porabo ali plačila.

Raiffeisen banka krediti in drugi

Raiffeisen banka krediti, NLB in druga posojila so seveda dobrodošla na našem trgu, saj nudijo vpogled v različne vzorce in delovanja ter tako dovolijo potrošniku, da izbere sebi primernega. In kaj je tako posebnega na prej omenjeni mobilni banki? Denimo to, da bo za najem kredita treba izpolniti le tri pogoje.

Biti slovenski državljan s stalnim naslovom bivanja v Sloveniji in odprtim bančnim računom na katerega prejemate mesečne prihodke. Tako, to so vsi pogoji, ki jih ta banka zahteva od vas. V tem primeru boste za oddajo vloge potrebovali le še osebni dokument in številko bančnega računa. Vsekakor odlična priložnost!

Raiffeisen banka krediti so lahko različni

Raiffeisen banka krediti lahko spadajo med osebne kredite, hipotekarne kredite, avtomobilske kredite, kreditne kartice in poslovne kredite. Osebni krediti so namenjeni financiranju individualnih potreb strank, medtem ko hipotekarni krediti omogočajo nakup ali gradnjo nepremičnin. Avtomobilski krediti so namenjeni financiranju nakupa vozil, kreditne kartice pa omogočajo prilagodljivo porabo sredstev.

Za mobilno banko pa smo že rekli, da je povsem vseeno za kaj boste namenili denar. Hitri kredit tam je ne namenski in lahko do njega pridete celo brez potrdila o zaposlitvi, pred odobritvijo pa prav tako ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Tudi notarja ali poroka ne boste potrebovali. V nadaljevanju pa sledi še nekaj informacij.

Raiffeisen banka krediti za posel

Poslovni Raiffeisen banka krediti so namenjeni financiranju poslovnih projektov in investicij. Raiffeisen banka se ponaša s konkurenčnimi obrestnimi merami, prilagodljivimi roki vračila in strokovno podporo svojim strankam. Seveda je najem posameznega kredita vedno odvisen od tega za kaj ga potrebujete, kako hitro in kakšne pogoje lahko izpolnite.

V primeru mobilne banke smo že povedali, da posebnih pogojev ni, malo dokumentacije, povejmo pa še, zakaj se imenuje mobilna banka. Dejstvo je namreč, da fizičen obisk omenjene banke ni potreben, kajti obiskali jo boste le preko spleta s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona. V resnici vam ne bo treba storiti niti enega samega koraka.

Raiffeisen banka krediti že bremenijo vaš račun?

Če morda Raiffeisen banka krediti ali kateri drugi krediti že bremenijo vašo finančno sliko, ste lahko povsem brez skrbi, saj vam na mobilni banki glede tega ne bodo delali preglavic. Lahko boste najeli nov kredit in z njim starega poplačali, ali pa enostavno odplačevali oba hkrati, če to seveda zmorete.

Kliknite na spletno stran mobilne banke in najprej s pomočjo kreditnega kalkulatorja preverite, koliko kredita lahko dobite. Vnesite znesek, ki ga imate v mislih, izberite do 12 mesečnih obrokov in takoj preverite vse zneske med katerimi bodo tudi zajeti stroški. Transparentno in brez skrivanja v kakšnem drobnem tekstu kot morda kje drugje.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje