Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Revolving kredit

Revolving kredit

Kaj je revolving kredit?

Revolving kredit je oblika kreditiranja, pri kateri kreditojemalec dobi določeno kreditno mejo, ki jo lahko uporablja po potrebi. Gre za prilagodljivo obliko financiranja, kjer lahko kreditojemalec porabi denar in nato znova vrača v obliki obrokov, pri čemer mu je vedno na voljo določeni del kreditne meje za nadaljnjo uporabo.

Iščete morda kak enostaven hitri kredit? Potem definitivno morate preveriti kredit, ki ga nudi mobilna banka, ki na svojem področju spada med najboljše v EU. Mobilno banko lahko obiščete kjer koli se nahajate, če imate pri sebi računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta. Tudi kredit naročite kar na daljavo.

Značilnosti za revolving kredit

Ena od glavnih značilnosti za revolving kredit je, da ni fiksnega roka odplačila, kot pri tradicionalnih kreditih, ampak se lahko kreditna linija uporablja in odplačuje v nedoločenem obdobju. To omogoča večjo prilagodljivost glede na finančne potrebe posameznika, saj lahko denar porabi le takrat, ko ga resnično potrebuje.

Pri mobilni banki lahko računate na preprost kredit, ki ga boste zlahka razumeli. Je kratko ročni, kar pomeni, da imate na voljo odplačilno dobo do 12 mesečnih obrokov. Slednjo izberete sami v kreditnem kalkulatorju s katerim si pripravite izračun kredita. Vanj boste vnesli le znesek, ki ga želite in pa izbrali število mesečnih obrokov.

Za kaj je uporaben revolving kredit?

Pogosto se revolving kredit uporablja za nepričakovane izdatke ali kot dodatno finančno sredstvo za pokritje stroškov, kot so popravila avtomobila, nepričakovani zdravstveni stroški ali izobraževanje. Zaradi njegove prožnosti je ta oblika kreditiranja priljubljena pri tistih, ki si želijo zagotoviti finančno varnost in imeti rezervo za nepredvidene situacije.

Kredit, ki ga najamete preko spletne mobilne banke pa lahko uporabite za karkoli. Je ne namenski, to pa pomeni, da vas pri porabi denarja nihče ne bo spraševal, kaj ste z njim plačali ali kupili. Lahko pokrijete kakšne stare stroške, kupite nove reči za stanovanje, belo tehniko, greste na dopust ali pa si privoščite kaj drugega.

Revolving kredit je poseben

Ker revolving kredit omogoča ponovno uporabo kreditne linije, je pomembno, da kreditojemalec pazljivo spremlja svoje izdatke in odplačila, da se izogne ​​prevelikemu dolgu in nepotrebnim obrestim. Nekateri kreditni ponudniki lahko zaračunajo tudi letno članarino ali druge stroške za uporabo revolving kredita, zato je pomembno, da se pred podpisom pogodbe seznanimo z vsemi pogoji in stroški.

S kreditom na mobilni banki boste ves čas na tekočem od trenutka, ko boste opravili izračun kredita. Le ta bo namreč zajemal vse zneske posameznih obrokov kot tudi zajete stroške. Šele nato boste kredit dejansko tudi naročili, tako da boste preko spleta izpolnili in oddali vlogo za kredit.

Revolving kredit zahteva previdnost

Ker revolving kredit omogoča fleksibilno uporabo sredstev, je treba biti previden in odgovoren pri njegovi uporabi. Kljub privlačnosti ponovne uporabe kreditne linije je treba upoštevati, da se lahko nepremišljena poraba hitro kopiči in privede do dolgoročnih finančnih težav. Zato je ključno, da se kredit uporablja premišljeno in le za nujne in nujne izdatke.

Kot rečeno pa lahko kredit na mobilni banki uporabite za karkoli želite. Pri tem imejte v mislih, da so edini pogoji; slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in redni dohodki na bančni račun ne glede na to na kateri banki. Ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, kreditne sposobnosti pa ne preverjajo.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje