Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

SMS kredit

SMS kredit

Ste že slišali za SMS kredit?

V svetu popolne digitalizacije smo vajeni, da imamo vse na dosegu rok že, če primemo za mobilni telefon. Preko spleta danes počnemo pravzaprav vse, od službenih reči do zabave in, ko beseda steče o kreditih je vsekakor dobro poznati tudi SMS kredit. Gre za verjetno najhitrejše naročilo kredita.

Kako poteka in kako priti do njega razložimo nekoliko kasneje. Najprej pa pokukajmo v mobilno banko, ki nudi hitre kredite na daljavo pri čemer uporablja tudi SMS storitve. Prvi kredit bo vendarle naročen nekoliko drugače vseeno pa hitreje in enostavneje kot klasično na banki. Mobilna banka je posebna v tem, da vam je ne bo treba fizično obiskati.

Mobilna banka in SMS kredit

Mobilna je zato, ker lahko pride kamorkoli želite. V vaše mesto, naselje, vas, v službo ali na dopust. To omogoča internet preko katerega posluje in od svojih strank ne zahteva nič drugega kot spletni obisk in naročilo kredita. Kasneje celo kot SMS kredit, najprej pa s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona.

Na spletni strani te banke najdemo kreditni kalkulator, ki omogoča zelo preprost izračun kredita. Po vnosu zneska in izbire števila obrokov se pred nami pojavi celoten izračun, ki zajema tudi vse stroške. Zelo pregledno in odkrito brez skrivanja v kakšnem drobnem tisku. Nadaljevanje je prav tako enostavno in poteka preko spleta.

Kdaj pride na vrsto SMS kredit?

Prvi najem kredita teče preko spleta pri čemer bodo za vas edini pogoji, da ste slovenski državljan, ki ima v Sloveniji prijavljen tudi stalni naslov bivanja in na svoj bančni račun prejema redne mesečne dohodke. Povsem vseeno na kateri banki. Da bi lahko uporabili SMS kredit pa morate najprej prvega odplačati.

S tem vas namreč mobilna banka uvrsti na seznam zaupanja vrednih strank in omogoči naslednjič še hitrejši najem kredita. Skratka, ko prvič izpolnjujete vlogo za kredit bodite natančni, da bo postopek tekel gladko. Po oddaji vloge jo bodo hitro preverili, po potrditvi pa nakazali denar navadno že po 15-ih minutah ali najkasneje v 24-ih urah.

Naslednjič pa SMS kredit

Ko bo denar enkrat na vašem bančnem računu ga boste lahko potrošili povsem skladno s svojimi željami in potrebami. Ko pa bo kredit enkrat odplačan, boste naslednjič že lahko uporabili SMS kredit. Povejmo še nekaj podrobnosti o kreditu na mobilni banki. Zanj vam ne bo treba dejansko nikamor.

Ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi prav tako pa ne notarskega overjanja, ki prinaša dodatne stroške. Tudi poroka ali zastavitve ne bo. Še več, za češnjo na vrhu torte pa ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti. Torej, ne bo vpogleda v Sisbon in morebitne zavrnitve zaradi obstoječih dolgov ali kreditov, ki jih že imate.

Končno SMS kredit

Kredit na mobilni banki lahko naročite na do 12 mesečnih obrokov. Ko bo enkrat izplačan pa prihodnjič naročite kar SMS kredit saj bodo vse potrebne podatke že imeli pri sebi. Naj vas torej stari računi in položnice ne skrbijo več, lahko pa si boste privoščili tudi zgolj kak lep izlet.

Banka, ki na svojem področju sodi v vrh EU ve kako se prilagoditi potrebam potrošnikov zato je tudi tako zelo priljubljena. Preverite ponudbo na njihovi spletni strani, uporabite kreditni kalkulator za informativni izračun kredita in naročite svoj kredit že danes. Kar od doma, iz službe ali iz lokala. Na voljo 24 ur na dan!

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje