Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Stanovanjski kredit

Stanovanjski kredit

Stanovanjski kredit ni šala

Še posebej mladi bodo vedeli povedati, da osnovanje družine nikakor ni lahka naloga saj je vedno prvi kamen spotike streha nad glavo. Nihče ne želi biti v breme svojim staršem ali plačevati drage najemnine. Raje bi si zagotovili stanovanjski kredit in tako poskrbeli za svojo nepremičnino.

A omenjen kredit ni šala in sicer iz dveh razlogov. Prvi je ta, da ga je izredno težko dobiti, drugi pa, da odplačevanje traja razmeroma dolgo časa. V primeru, da potrebujete nekaj denarja in takšen kredit že imate pa ga skoraj zagotovo ne boste več dobili. A pozor, ni še vse izgubljeno. Tu je mobilna banka!

Ko stanovanjski kredit ni problem

Mobilna banka je posebna banka, ki sodi med najboljše v EU, ko teče beseda o mobilnem bančništvu. Za začetek povejmo zakaj mobilno. Gre za dejstvo, da vam po takšen kredit ni treba nikamor saj ga naročite kar preko spleta z eno izmed naprav, ki to omogočajo. In stanovanjski kredit pri tem ne bo nobena ovira.

Na mobilni banki lahko namreč do novega kredita pridejo tudi potrošniki, ki kakšnega odplačujejo že na drugi banki. Pomembno je le, da so slovenski državljani s stalnim prebivališčem v Sloveniji in prejemajo redne mesečne dohodke. Vse ostalo je enostavno in je rešeno v le nekaj minutah.

Gre stanovanjski kredit proti koncu?

Morda pa je vaš stanovanjski kredit že skoraj odplačan in bi radi predčasno zaključili z njim ter prišli še do nekaj denarja. Kliknite na spletno stran mobilne banke in preverite koliko denarja lahko dobite. Če vam bo izračun kredita ustrezal lahko takoj izpolnite vlogo za kredit in do denarja pridete še danes.

V resnici je izplačilo večinoma izvedeno prej kot v pol ure po potrditvi kreditne vloge. Seveda odvisno od posameznega primera, ampak dlje kot 24 ur na denar ne boste čakali. Ob izpolnjevanju vloge za kredit imejte pripravljen osebni dokument in številko bančnega računa na katerega prejemate plačo in je lahko odprt pri katerikoli banki.

Manj papirjev kot za stanovanjski kredit

Seveda je takoj jasno, da boste v tem primeru potrebovali manj dokazil kot za stanovanjski kredit, ki je vendarle bolj zahteven. Tudi postopek je hitrejši in bolj enostaven, za naročilo kredita pa vam ni treba oditi nikamor. Zgolj sedete za računalnik ali pa v roko primete tablico oziroma pametni telefon.

Vse kar še potrebujete je dostop do spleta pri čemer pa je popolnoma vseeno koliko je ura in kje se nahajate. Vas skrbi pomanjkljivo znanje tehničnih naprav? Brez potrebe, postopek je otročje enostaven in boste z njim opravili v nekaj minutah. Pred vami je ponudba, ki je enostavno ne morete preskočiti.

Ko stanovanjski kredit ni več skrb

Seveda stanovanjski kredit poskrbi za kar nekaj skrbi in prav tako se lahko pripeti, da vam med odplačevanjem kdaj ne uspe poravnati rednih obveznosti. Pride do izrednih dogodkov, ko je treba kupiti nov pralni stroj, hladilnik ali pa popraviti avto. Takrat se lahko vedno zanesete na mobilno banko z njenimi enostavnimi pogoji.

Do kredita tu boste prišli z najmanj komplikacijami saj ne potrebujete potrdila o zaposlitvi niti notarskega overjanja ali poroštva. Prav tako ne bo vpogleda v Sisbon kar pomeni, da banka ne bo preverjala vaše kreditne sposobnosti. Sedaj verjetno že veste, da je to ponudba, ki je enostavno ne morete zavrniti.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje