Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Študentsko posojilo

Študentsko posojilo

Kam po študentsko posojilo?

Prav vsi ljudje se tu in tam znajdemo v situaciji, ko bi potrebovali kakšen kredit ali ugodnosti pri nakupu, a se izkaže, da je to precej zahteven projekt. Banke imajo svoja merila in pogoje kar velikokrat onemogoči najem kredita. Tudi študentsko posojilo seveda sodi v ta sklop, a do denarja je ponekod vendarle mogoče priti.

Če še niste slišali za mobilno banko vas bo njihova ponudba morda zelo razveselila. Gre za napredno banko, ki je svojo storitev kreditiranja postavila na svetovni splet. Na ta način je denar dejansko na voljo vsem, kar pa se pogojev tiče pa verjetno bolj enostavnih ne najdemo nikjer drugje.

Po študentsko posojilo na splet?

Seveda je potrebno preveriti več ponudnikov in si ustvariti sliko zato pa povejmo, da lahko na mobilni banki v le nekaj minutah naročite kredit. Preveriti velja tudi ali je na voljo študentsko posojilo, čeprav pa so pogoji dokaj jasni. Zahteva se slovensko državljanstvo, stalni naslov prebivališča v Sloveniji in redni mesečni dohodek.

Izpolnjujete vse našteto? Potem le še pripravite en osebni dokument, številko bančnega računa in obiščite mobilno banko. Pa ne z avtomobilom! Kar z miško preko računalnika ali pa s tablico oziroma pametnim mobilnim telefonom. Postopek je zelo jasen in enostaven, vzel pa vam ne bo več kot nekaj minut.

Kako visoko je lahko študentsko posojilo?

Glede tega kako visok znesek lahko pričakujete za študentsko posojilo je povsem odvisno od ponudnika, pogojev in vaših zmožnosti. Na mobilni banki lahko vse to preverite kar s spletnim kreditnim kalkulatorjem na njihovi spletni strani. Vnesite znesek, ki si ga želite in izberite število obrokov.

Kredit pri tej banki je mogoče najeti na do 12 mesecev ni pa noben problem, če kakšnega že imate. Tekoči račun ostane tisti, ki ga imate saj vam na mobilni banki ne bo treba odpirati novega. Tudi staršev ali prijateljev ne bo treba prepričevati, da bi bili vaš porok kajti teh pogojev tam ne boste našli.

Bi odplačali študentsko posojilo?

Če ste v preteklosti najeli študentsko posojilo pa bi ga sedaj radi odplačali, ker ste se zaposlili in bi najeli nov kredit je mobilna banka kot naročena za vas. Tu si pripravite izračun kredita na način, da bo znesek zadostil poplačilu starega in vam bo še nekaj denarja ostalo za druge reči.

Na ta način boste imeli le eno mesečno obveznost in lažje shajali preko meseca. Denar, ki ga pridobite na račun omenjenega kredita lahko zapravite kakor želite saj vas pri tem ne bodo čakali nobeni dodatni pogoji. Naročilo kredita je nadvse transparentno, o stroških pa boste obveščeni že v samem izračunu.

Hitro študentsko posojilo

Mobilna banka slovi po preprostem in hitrem naročilu kredita preko spleta. Nekateri iščejo študentsko posojilo, drugi kakršnokoli posojilo samo, da je denar kmalu nakazan. Mobilna banka po prejetu vaše kreditne vloge le to preveri in jo potrdi, če je natančno izpolnjena kot je zahtevano. In kdaj sledi nakazilo?

V resnici vam denar na vaš bančni račun navadno nakažejo že po 15-ih do 20-ih minutah od potrditve vloge za kredit. Glede na uro ali dan ter tega ali je potrebno še kaj dodati k vlogi pa lahko traja najdlje 24 ur. Pred vami je ponudba, ki se jo splača preveriti. Na voljo vse dni v letu!

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje