Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Unikredit banka

Unikredit banka

Unikredit banka in druge banke

Namenski krediti so finančni posli, katerih namen je predhodno določen. To pomeni, da posojilo služi specifičnemu namenu, kot je nakup avtomobila, stanovanjsko posojilo ali študentski kredit. Nasprotno pa so ne namenski krediti bolj prožni, saj posameznik sam določi, kako bo porabil odobreni znesek. Takšne kredite nudijo NLB, Unikredit banka in druge finančne ustanove.

Oba tipa kreditov prinašata svoje prednosti in slabosti, odvisno od potreb posameznika. Če potrebujete zgolj nekaj denarja za prosto razpolago in to takoj, se oglasite na mobilni banki, kjer do kredita pridete v nekaj minutah. Če se sprašujete, kje se banka nahaja, povejmo da na spletu. Vsak dan!

Unikredit banka in krediti

Pridobivanje namenskih kreditov običajno zahteva predložitev dokazil o namenu posojila, na primer ponudbe prodajalca avtomobila ali nepremičninskega objekta. Postopek pridobivanja vključuje oceno vrednosti predmeta nakupa ter natančen pregled kreditne zgodovine posameznika. Pri tem se lahko posamezniki obrnejo na različne banke, med katerimi je tudi Unikredit banka, in primerjajo njihove ponudbe.

Kredit lahko primerjate tudi na mobilni banki, in sicer tako, da tam opravite hiter izračun kredita. Poiščite in uporabite kreditni kalkulator ter vanj vnesite koliko kredita si želite in izberite do 12 mesečnih obrokov za odplačilo. Potem bo pred vami izračun, ki bo prikazal vse pomembne zneske pa tudi stroške kredita.

Unikredit banka ne namenski kredit

Ne namenski krediti so bolj splošne narave, kar pomeni, da posameznik ni omejen glede namena porabe. V postopku pridobivanja je ključna kreditna zgodovina, dohodek in finančna sposobnost posameznika. Posojilodajalec, kot na primer Unikredit banka, bo ocenil tveganje in določil pogoje odobritve, ki se lahko razlikujejo glede na vsako posamezno situacijo.

Prav tako ne namenski pa je hitri kredit pri mobilni banki. Ta od vas ne bo zahtevala drugega kot državljanstvo Republike Slovenije, redne mesečne prihodke na bančni račun in pa stalni naslov bivanja v Sloveniji. To bo vse in v primeru, da imate pri sebi osebni dokument in številko bančnega računa, lahko takoj naročite kredit.

Unikredit banka in kreditna sposobnost

Ocenjevanje kreditne sposobnosti vključuje temeljit pregled finančnega stanja posameznika. Posojilodajalci, kot je Unikredit banka, bodo preverili kreditno zgodovino, trenutni dohodek, druge obveznosti in morebitne druge faktorje, ki vplivajo na vaše plačilne zmožnosti. Ocena kreditne sposobnosti je ključna za določitev zneska, ki ga posameznik lahko odobreno dobi ter pogojev odplačevanja.

A ne pri mobilni banki. Tam namreč kreditne sposobnosti ne preverjajo in ne gledajo v vaš Sisbon. To pa pomeni, da lahko tam posojilo najamete tudi kadar enega že imate. Prav tako pa vam ne bo treba zaviti k notarju, iskati poroka ali zastavljati vrednejših predmetov. Kljub temu pa je kredit zakonit, transparenten in varen.

Unikredit banka in možnosti

Ne glede na vrsto kredita je postopek odplačevanja ključen del poslovanja s posojilodajalcem. Posamezniki morajo redno plačevati obroke v skladu z določenimi pogoji. Unikredit banka, podobno kot druge banke, ponuja različne možnosti odplačevanja, od fiksnih mesečnih obrokov do možnosti prilagajanja obrokov glede na finančne spremembe posameznika.

Pomembno je, da se posamezniki seznanijo s pogoji odplačevanja in vzdržujejo redno komunikacijo z banko, da se izognejo morebitnim težavam. Enako velja za mobilno banko, kjer pa vendarle svoj kredit naročite od doma s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona, brez veliko papirjev in komplikacij. Kredit je po odobritvi izplačan v 24-ih urah, pogosto pa že mnogo prej.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje