Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Zasebna posojila

Zasebna posojila

Zasebna posojila so tvegana

Zasebno posojilo predstavlja privlačno možnost za posameznike, ki morda ne izpolnjujejo strogih pogojev tradicionalnih bank. Pogosto se zasebna posojila odobrijo na podlagi individualnih ocen tveganja, kar omogoča posojilodajalcem bolj prilagodljiv pristop k pogojem. Kljub temu je treba opozoriti, da lahko obrestne mere pogosto odražajo večje tveganje. V tem primeru dvakrat dobro razmislite.

Za zanesljivo, hitro in enostavno posojilo se lahko obrnete na mobilno banko, kjer boste vse potrebno za posojilo opravili na daljavo, preko spleta, ne glede na to kje se boste nahajali. In to transparentno ter preverjeno in legalno. Kredit je urejen, potrjen in izplačan v roku 24-ih ur, pogosto pa še precej prej.

Zasebna posojila s pogodbo

Kot pri vsakem posojilu so tudi zasebna posojila lahko podprta z natančnimi kreditnimi pogodbami. Te pogodbe opredeljujejo ključne vidike posojila, kot so obrestne mere, roki odplačevanja, morebitne stroške in druge pomembne informacije. Varnost posojila za obe stranki je vgrajena v kreditno pogodbo, kar pomaga preprečevati morebitne nesporazume ali težave v prihodnosti.

Pri mobilni banki pa boste varni celo brez kreditne pogodbe. Ne bo vam treba obiskati niti notarja, iskati poroka ali zastavljati vrednejših predmetov. Na mobilni banki boste najeli kratko ročni kredit na največ 12 mesečnih obrokov in ga porabili skladno s svojimi željami in zahtevami, brez dodatnih omejitev s strani banke.

Zasebna posojila in pogoji

Pogoji za odobritev zasebnih posojil so običajno bolj dostopni kot pri tradicionalnih bankah. Posamezniki s slabšo kreditno zgodovino ali samostojni podjetniki z nerednimi dohodki lahko lažje pridobijo zasebna posojila. Vendar pa so obrestne mere in pogoji običajno prilagojeni individualnim ocenam tveganja posameznika in je treba biti pri najemu izredno pozoren na detajle.

Pri mobilni banki lahko na skrbi kar pozabite. Mobilna banka se uvršča v vrh EU mobilnega bančništva in deluje v kar nekaj državah tudi izven Unije. Zanesljivost je njihovo drugo ime, zato se njihove stranke rade vračajo, ko potrebujejo nov kredit. Naslednjega pa lahko najamejo kar z SMS sporočilom.

Zasebna posojila se prilagodijo

Zasebna posojila so prilagodljiva in se lahko uporabljajo za različne namene, kot so konsolidacija dolgov, nepričakovani stroški ali financiranje manjših projektov. Kljub temu morajo posojilojemalci jasno opredeliti namen posojila, saj to lahko vpliva na pogoje odobritve. Kot rečeno lahko za karkoli porabite tudi posojilo na mobilni banki.

Za začetek pa vendarle preverite ponudbo na njihovi spletni strani in kliknite na kreditni kalkulator. Ta vam bo, potem ko boste vnesli znesek in trajanje kredita, izračunal vse znesek in tudi stroške. Kredit lahko najamete z odplačilno dobo do enega leta, torej na največ 12 obrokov. Hitro in ugodno posojilo po vaši meri kajne?

Zasebna posojila terjajo previdnost

Posamezniki, ki jim misel uhaja na zasebna posojila, bi morali biti pozorni na previdnostne ukrepe. Preučevanje pogojev, skrbno branje kreditnih pogodb in razumevanje vseh stroškov so ključnega pomena. Priporočljivo je, da se posvetujete s strokovnjakom ali finančnim svetovalcem, ki vam bo pomagal razumeti vse vidike zasebnega posojila, zagotoviti njegovo varnost in preprečiti neprijetna presenečenja v prihodnosti.

Če najamete kredit na mobilni banki bo vsaka skrb odveč, saj bo kredit urejen po vseh predpisih in bo nakazan z računa na račun. Pogoji za pridobitev pa so le slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in redni mesečni prilivi. Brez preverjanja kreditne sposobnosti in brez potrdila o zaposlitvi.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje