Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Hitri kredit na položnice

Hitri kredit na položnice

Kaj je hitri kredit na položnice?

Najemanje posojil je v sodobnem svetu postalo pomemben del finančnega načrtovanja posameznikov in podjetij. Ena izmed možnosti, ki je še vedno priljubljena, je hitri kredit na položnice. Ta vrsta posojila omogoča, da stranke odplačujejo kredit v mesečnih obrokih preko položnic, kar olajša spremljanje izdatkov in omogoča boljši nadzor nad proračunom.

Takšni krediti so še posebej koristni za tiste, ki imajo redne, vendar nizke prihodke, saj jim omogočajo postopno odplačevanje dolga brez velikega začetnega pritiska na njihove finance. Še eno odlično možnost pa nudi mobilna banka s svojimi hitrimi in zelo dostopnimi krediti preko spleta. Brez obiska banke in brez kaj dosti zahtevnih pogojev.

Kdaj je uporaben hitri kredit na položnice?

Hitri kredit na položnice je idealen za situacije, ko potrebujemo denar hitro in brez dolgotrajnih birokratskih postopkov. Velikokrat so ti krediti dostopni brez obsežnih preverjanj kreditne sposobnosti, kar pomeni, da jih lahko dobijo tudi posamezniki z nižjo kreditno oceno. Pogosto so pogoji za odobritev takšnih kreditov manj strogi, kar pomeni, da je večji delež prebivalstva upravičen do njih.

Vendar pa je pomembno biti pozoren na obrestne mere, saj lahko te pri hitrih kreditih na položnice precej variirajo, kar lahko dolgoročno vpliva na celotni strošek kredita. Prej omenjena mobilna banka slovi po enostavnosti najema kredita in velja dodati, da pred odobritvijo ne preverjajo kreditne sposobnosti.

Spletni ali hitri kredit na položnice

S pojavom digitalizacije je tudi hitri kredit na položnice postal dostopen preko spleta. Mnoge banke in finančne institucije zdaj omogočajo oddajo vlog za takšne kredite kar preko svojih spletnih portalov. To pomeni, da lahko stranke iz udobja svojega doma primerjajo različne ponudbe, preverijo pogoje in izračunajo obroke kredita, preden se odločijo za najem.

Spletni krediti ponujajo hitro in enostavno rešitev za finančne potrebe, saj se lahko sredstva nakažejo na bančni račun v nekaj urah po odobritvi vloge. In med najbolj enostavne spletne kredite se uvršča prav mobilna banka. Pri tem pa zahteva le še slovensko državljanstvo, stalni naslov v Republiki Sloveniji in redne mesečne prilive na TR.

Hitri kredit na položnice ni nujno najboljša izbira

Kljub številnim prednostim pa je pomembno upoštevati, da hitri kredit na položnice ni vedno najboljša izbira za vsakogar. Preden se odločimo za takšen kredit, je priporočljivo primerjati različne ponudbe in preveriti pogoje. Na primer, nekateri krediti lahko vključujejo skrite stroške ali višje obrestne mere, kar lahko dolgoročno pomeni večje finančne obremenitve.

Prav tako je smiselno preveriti tudi druge možnosti financiranja, kot so osebni krediti, ki morda ponujajo ugodnejše pogoje ali nižje obrestne mere. Stroške kredita na mobilni banki preverite s pomočjo kreditnega kalkulatorja, ki vam bo na podlagi zneska in števila obrokov (do 12) predstavil celotno sliko s stroški kredita vred.

Hitri kredit na položnice primerjajte z drugimi

Na koncu je ključno, da se pred najemom kakršnegakoli kredita, tudi če je to hitri kredit na položnice, posvetujemo s finančnim svetovalcem ali strokovnjakom za kredite. Ti strokovnjaki nam lahko pomagajo bolje razumeti različne možnosti, izračunati obresti in obroke ter izbrati najboljšo rešitev glede na naše finančno stanje in cilje.

Tako bomo lahko sprejeli informirano odločitev in se izognili morebitnim finančnim težavam v prihodnosti. Na mobilni banki boste obveščeni o vsem, dodamo pa lahko še, da je kredit naročen v nekaj minutah, izplačan pa v roku enega dne, največkrat je to že 15 minut po potrjeni kreditni vlogi oddani preko spleta.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje