Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit na položnice

Kredit na položnice

Kredit na položnice

Kredit na položnice je posebna vrsta posojila, ki omogoča odplačevanje mesečnih obrokov prek plačilnih položnic. Ta vrsta kredita je zelo uporabna za tiste, ki želijo imeti jasen pregled nad svojimi mesečnimi izdatki in raje uporabljajo fizične dokumente za plačevanje obrokov. Posojilo na položnice je pogosto uporabljeno za manjše ali srednje velike zneske in omogoča enostavno spremljanje ter urejanje plačil.

Želite enostaven hitri kredit z denarjem na svoj bančni račun? Potem bo prava izbira za vas hitri kredit na mobilni banki, ki vam kredit odobri na daljavo. To pomeni, da ga boste naročili od doma, iz službe ali s potovanja enostavno preko spleta.

Kako prepoznati kredit na položnice?

Prepoznati kredit na položnice je dokaj enostavno, saj finančne institucije, ki ponujajo to vrsto kredita, jasno označijo, da je plačevanje obrokov mogoče s položnicami. Te informacije so običajno navedene v pogojih kredita ali v promocijskem gradivu bank in posojilnic.

Krediti na položnice se pogosto oglašujejo kot enostavni za upravljanje in prilagojeni tistim, ki nimajo dostopa do spletnega bančništva ali želijo bolj tradicionalen način plačevanja. Na mobilni banki vam je hitri kredit na voljo na daljavo, na do 12 mesečnih obrokov, izračun obrokov in celotnega kredita pa si pripravite sami na spletni strani mobilne banke s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Je zelo enostavno.

Za kaj se lahko uporabi kredit na položnice?

Kredit na položnice se uporablja za različne namene, vključno s pokrivanjem nepredvidenih stroškov, financiranjem večjih nakupov ali izboljšav doma ter za konsolidacijo dolgov. Zaradi svoje prilagodljivosti je primeren za širok spekter finančnih potreb. Ljudje, ki raje plačujejo svoje obveznosti fizično in imajo raje večji nadzor nad posameznimi plačili, pogosto izberejo to vrsto kredita.

Mobilna banka na drugi strani pa ponuja hitri kredit, ki ga lahko porabite za karkoli želite. Morda potrebujete novo vrtno garnituro, kolo, motor, pnevmatike za avto ali zgolj plačati nekaj računov. Povsem vseeno je, saj je kredit ne namenski urejen pa bo v le nekaj minutah preko interneta.

Kdaj se odločiti za kredit na položnice?

Odločitev za kredit na položnice je odvisna od vaših osebnih preferenc in finančnih potreb. Če potrebujete hitro in enostavno rešitev za kratkoročne ali srednjeročne finančne potrebe ter želite plačevati obroke prek fizičnih položnic, je ta vrsta kredita idealna izbira. Prav tako je pomembno upoštevati znesek kredita in ročnost odplačevanja, saj se krediti na položnice običajno uporabljajo za manjše zneske z razmeroma kratkimi do srednjeročnimi obdobji odplačevanja.

Kredite med seboj primerjajte in izberite najboljšega zase. Na mobilni banki uporabite kreditni kalkulator, vnesite število obrokov (največ 12), dodajte znesek in preverite izračun, ki bo transparentno prikazal tudi stroške. Ob tem potrebujete samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Kje najeti kredit na položnice?

Kredit na položnice lahko najamete pri bankah, posojilnicah in drugih finančnih institucijah, ki ponujajo to storitev. Pomembno je primerjati različne ponudbe, preden se odločite za kredit. Primerjajte obrestne mere, dodatne stroške, kot so provizije za obdelavo kredita, in pogoje odplačevanja.

Uporabite izračune kreditov in preglejte več ponudb, da najdete najboljšo rešitev za svoje potrebe. Bodite pozorni tudi na morebitne skrite stroške in pogoje predčasnega odplačila, da se izognete neprijetnim presenečenjem v prihodnosti. Na mobilni banki tega strahu ni, prav tako ne bodo preverjali kreditne slike preko Sisbon in vas ne bodo pošiljali k notarju ali zahtevali od vas poroka oziroma zastavitve.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje