Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Najugodnejši avtomobilski kredit

Najugodnejši avtomobilski kredit

Najugodnejši avtomobilski kredit

Najugodnejši avtomobilski kredit je tisti, ki vam omogoča financiranje nakupa avtomobila z najnižjimi možnimi stroški, obenem pa zagotavlja pogoje, ki so skladni z vašimi finančnimi zmožnostmi in potrebami. Takšen kredit običajno vključuje nizke obrestne mere, ugodne pogoje odplačevanja in minimalne dodatne stroške. Že veste koliko denarja potrebujete za svoj naslednji avtomobil?

Odvisno od zneska se lahko odločite tudi za hitri kredit na mobilni banki, ki je precej enostaven in dosegljiv Slovencem in Slovenkam z rednimi prihodki in s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Pravkar smo vam našteli edine tri pogoje za ta kredit po katerega vam na banko sploh ne bo treba.

Najugodnejši avtomobilski kredit pri nas

Najugodnejši avtomobilski kredit odlikuje najnižja obrestna mera, ki je ključen dejavnik pri izbiri najugodnejšega kredita. Fiksna obrestna mera je lahko prednostna, saj zagotavlja stabilne mesečne obroke skozi celotno obdobje kredita. Poleg obrestne mere je pomembno upoštevati tudi skupne stroške kredita, vključno s provizijami, stroški zavarovanja in drugimi morebitnimi dodatnimi stroški.

Ti stroški lahko znatno vplivajo na končni znesek, ki ga boste plačali. Morda pa vam bo dovolj znesek, ki ga lahko dobite na mobilni banki. Poleg enostavnih pogojev velja izpostaviti še, da boste kredit uredili preko spleta in vam tako v nobenem trenutku ne bo treba niti od doma ali iz pisarne.

Kaj prinaša najugodnejši avtomobilski kredit?

Najugodnejši avtomobilski kredit vam prinaša prihranke na dolgi rok z nižjimi obrestmi in stroški. Prav tako omogoča večjo finančno stabilnost, saj so mesečni obroki prilagojeni vašim finančnim zmožnostim. Fleksibilnost pri odplačevanju, možnost predčasnega poplačila brez dodatnih stroškov in pregledni pogoji so dodatne prednosti, ki olajšajo upravljanje finančnih obveznosti.

Tudi kredit na mobilni banki bo neke vrste prihranek, saj boste pred najemom obveščeni o vseh stroških in boste lahko kredit primerjali še z drugimi. To pa pomeni, da boste lažje izbrali idealno ponudno in na dolgi rok seveda prihranili. Mobilna banka je ena boljši v EU na tem področju, zato ji lahko popolnoma zaupate.

Za najugodnejši avtomobilski kredit

Za najugodnejši avtomobilski kredit velja najbolj pogosta oblika financiranja nakupa avtomobila. Ponuja fiksne ali spremenljive obrestne mere in določeno obdobje odplačevanja. Primeren je za tiste, ki želijo jasno določene mesečne obroke. Namesto posojila za nakup avtomobila pa leasing omogoča uporabo avtomobila v zameno za mesečne obroke.

Po izteku leasinga lahko vozilo kupite ali vrnete. Leasing je primeren za tiste, ki pogosto menjajo vozila ali želijo nižje mesečne obroke. Odločitev je na vaši strani, boste pa z denarjem, ki ga na račun kredita prejmete na mobilni banki, lahko prosto razpolagali. To pomeni, da boste lahko denar porabili tudi za kaj drugega in ne le za avto.

Najugodnejši avtomobilski kredit

Ko iščete najugodnejši avtomobilski kredit je pomembno temeljito preučiti vse možnosti, primerjati pogoje in se posvetovati s finančnimi strokovnjaki, da boste našli najugodnejšo rešitev za vaše potrebe. Tudi osebni kredit se lahko uporabi za nakup avtomobila, čeprav morda nima tako ugodnih obrestnih mer kot specializirani avtomobilski krediti. Primeren je, če potrebujete fleksibilnost pri porabi sredstev.

Osebni kredit pa dobite na mobilni banki, brez potrdila o zaposlitvi, brez preverjanja kreditne sposobnosti in brez notarskega overjanja, poroštva ali zastavitve. Verjetno eden najbolj enostavnih in tudi najhitrejših kreditov v Sloveniji, ki ga lahko namenite za kar koli želite. Tudi za darilo ali lep dopust.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje