Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Osebni kredit

Osebni kredit

Kam po hitri osebni kredit?

Se tudi vi večkrat skregate s svojo denarnico, ki je vedno najbolj prazna takrat, ko denar najbolj potrebujete? Omislite si osebni kredit na mobilni banki kjer ne bo nobenega kompliciranja s papirologijo niti ne kakšnimi posebnimi pogoji in zahtevami. Potrebujete zares le najosnovnejše zato se ne obotavljajte in preverite za kaj gre.

Mobilna banka o kateri pišemo je namreč ena najboljših v EU na svojem področju kar pa niti ne čudi. Tako enostavno do kredita pridemo težko še kje. Poskrbljeno je praktično za vse skupine, kredit pa se naroči preko spleta z uporabo računalnika, tablice ali pametnega telefona. Vas zanima več?

Po osebni kredit na splet

Danes vse mogoče počnemo na spletu. Tam je vse od informacij do zabave prav tako velika večina dela, ki ga opravljamo za službo. A sedaj se tja lahko odpravimo tudi po osebni kredit. Nič več hoje na banko, mukotrpnega stanja v vrsti in čakanja na odobritev, ki je morda niti ni.

Mobilna banka je na voljo vsem slovenskim državljanom, ki imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov in na bančni račun prejemajo redne mesečne prihodke. Ne glede na to katere banke komitent ste in ne glede na to, da tam morda že odplačujete kakšen kredit. Na mobilni banki lahko naročite še enega.

Po osebni kredit z malo papirji

Za omenjen osebni kredit boste na mobilni banki potrebovali zelo malo papirjev. Dovolj sta namreč že osebni dokument in pa številka tekočega računa kamor prejemate plačo. Se najdete v tem opisu? Potem ste zagotovo na dobri poti, da še danes pridete do denarja. Prav ste prebrali, še danes!

Naročilo kredita je namreč nadvse enostavno in hitro kakor je hitro tudi končno izplačilo. To se izvede izrecno z računa na račun in je tako popolnoma transparentno. Da pa bi bila preglednost še večja poskrbi kreditni kalkulator na spletni strani banke. Z njim si namreč izračunate svoj kredit in pri tem dobite vpogled tudi v vse stroške.

Naj vam osebni kredit polepša dan

Ne glede na to za kaj denar potrebujete boste ta osebni kredit lahko namenili za karkoli. Za razna popravila, plačilo računov, urejanje hiše in okolice, morda za kakšno vozilo ali pa računalnik. Odločitev je popolnoma vaša saj na mobilni banki potrošnje denarja na račun tega kredita ne pogojujejo z ničemer.

Obiščite torej mobilno banko. Ne v čevljih pač pa kar v copatih iz udobja lastnega doma. Morda pa z dopusta ali s sprehoda. Izpolnite kreditno vlogo potem, ko boste opravili izračun kredita. V kreditni kalkulator vnesite samo znesek kredita in število obrokov, ki jih je na voljo do 12 ter preverite izračun.

Ni ga čez spletni osebni kredit

Ko boste enkrat oddali kreditno vlogo se šteje, da ste naročili osebni kredit. Ta bo v kratkem tudi potrjen, če ste seveda natančno izpolnili vlogo za kredit. Kar še posebej navdušuje pa je hitrost izplačila. Denar bo namreč navadno nakazan že po dobrih 15-ih minutah, najkasneje pa v roku enega dne oziroma 24-ih ur.

In to kar brez potrdila o zaposlitvi, brez notarja in brez iskanja ustreznega poroka. Na mobilni banki prav tako ne bodo preverjali stanja okoli vaše kreditne sposobnosti, za najem kredita pa vam ni treba postati njihov komitent. Kredit lahko imate tudi že od prej saj vas pri tem nihče ne omejuje.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje