Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Avtomobilski kredit

Avtomobilski kredit

Avtomobilski kredit

Avtomobilski kredit je ena izmed najbolj priljubljenih možnosti financiranja nakupa vozila. Za potrošnike, ki nimajo dovolj prihrankov, je takšen kredit dostopna rešitev, ki omogoča, da vozilo odplačujejo v obrokih. Pri najemu avtomobilskega kredita je pomembno, da preverite pogoje, kot so obrestna mera, doba odplačevanja in morebitni dodatni stroški, kot so zavarovanja ali administrativne pristojbine.

Morda pa si želite le nekaj sveže gotovine, ki bo morda dovolj za nakup vozila ali vsaj za polog. Takšen hitri kredit danes lahko najamete v mobilni banki, ki jo odlikuje dejstvo, da obisk banke ni potreben. No ja, vsaj ne kako drugače kot preko spleta z računalnikom, tablico ali pametnim telefonom.

Avtomobilski kredit ali leasing?

Če razmišljate o nakupu vozila, je avtomobilski kredit ena od možnosti, se boste verjetno srečali tudi z možnostjo leasinga. Leasing je druga oblika financiranja, kjer vozilo dejansko ostane v lasti leasing podjetja, dokler ne odplačate vseh obrokov.

V primerjavi z avtomobilskim kreditom, kjer vozilo takoj postane vaša last, ima leasing nekatere prednosti, kot so nižji mesečni obroki in vključeno vzdrževanje vozila, vendar morate biti pripravljeni na omejitve, kot so letne omejitve prevoženih kilometrov. Še vedno pa boste kralj svoje usode, če boste imeli v roki denar. In na mobilni banki do njega pridete v nekaj klikih samo z osebnim dokumentom in številko TR.

Avtomobilski kredit nima vedno omejitev

Avtomobilski kredit vam omogoča popoln nadzor nad vozilom takoj po nakupu, kar pomeni, da lahko z njim počnete, kar želite, ne da bi se morali ukvarjati z omejitvami, ki jih pogosto nalaga leasing. Ko razmišljate o tem, katera možnost je za vas najboljša, je pomembno primerjati celotne stroške obeh možnosti, vključno s skritimi stroški, kot so zavarovanja in stroški vzdrževanja.

Dejstvo je le, da takšen kredit lahko porabite le za nakup avtomobila. S kreditom na mobilni banki pa si lahko privoščite tudi vse kaj drugega. V resnici lahko poplačate stare dolgove in si tako izboljšate finančno sliko. Računa na mobilni banki vam ne bo treba odpreti.

Avtomobilski kredit naj ne bo preko vaših meja

Pri odločitvi za avtomobilski kredit je ključno, da upoštevate svoje finančne zmožnosti. Čeprav je lahko kredit privlačen zaradi možnosti takojšnjega lastništva, se morate prepričati, da si lahko privoščite mesečne obroke, ne da bi to negativno vplivalo na vaše finančno stanje. Prav tako se splača primerjati različne ponudbe kreditov, saj lahko različne banke in finančne institucije ponujajo različne pogoje, obrestne mere in ugodnosti.

Tudi za mobilno banko velja enako. Kredit je tam enostavno najeti, a bistveno je, da ga boste zmogli odplačati. O tem se lahko prepričate s kreditnim kalkulatorjem na spletni strani banke. Vanj vnesite znesek in izberite do 12 obrokov ter preverite izračun.

Avtomobilski kredit in druge opcije

Avtomobilski kredit je torej ena izmed možnosti za financiranje nakupa vozila, a odločitev, ali je boljša izbira kredit ali leasing, je odvisna od vaših individualnih potreb in finančnega stanja. Če želite popolno lastništvo in svobodo uporabe vozila, je avto kredit prava izbira, medtem ko je leasing bolj primeren za tiste, ki želijo nižje mesečne obroke in ne potrebujejo takojšnjega lastništva vozila.

Po gotovino pa se odpravite na mobilno banko, kjer boste do kredita prišli brez preverjanja kreditne sposobnosti, notarja, poroka in brez zastavitve. Poleg naštetega ne rabite niti potrdila o zaposlitvi, če ste le Slovenec s stalnim naslovom v Sloveniji in imate redne mesečne prilive na TR.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje