Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinska posojila

Gotovinska posojila

Po gotovinska posojila preko spleta

Zakaj si toliko potrošnikov želi gotovinska posojila? Odgovor je precej enostaven in se tiče povprečnih prihodkov, ki večini žal ne zadoščajo za kaj drugega kot golo preživetje. Včasih je problem že vsak dodaten strošek kot na primer servis avtomobila ali pa plačilo ekskurzije za otroka in takrat pomislimo na posojilo.

Seveda pa je dobro najti takšno, ki od nas ne zahteva veliko pogojev in je hitro realizirano. Pa takšna posojila sploh obstajajo? Seveda in za eno vam povemo prav v naslednjih vrsticah. Najlepše pri vsem tem pa je, da vam ne bo treba narediti niti enega samega koraka iz hiše ali stanovanja.

Za gotovinska posojila brez pretirane dokumentacije

Mobilna banka o kateri bomo govorili posluje preko spleta in svojim strankam omogoča, da posojilo naročijo kar na daljavo. Ob tem pa ne rabite niti kupa dokumentacije saj potrebujete samo osebni dokument in številko bančnega računa. Torej, gotovinska posojila po vašem okusu kajne? Verjamemo, da je tako še posebej, ker so tudi ostali pogoji zelo enostavni.

Vse kar morate izpolnjevati je slovensko državljanstvo, dejstvo, da imate prijavljen stalni naslov v Sloveniji in pa, da na bančni račun prejemate redne mesečne prilive. Če temu zadostujete potem ni nikakršnih ovir, da ne bi že v naslednjih klikih naročili svoj kredit. Do denarja boste prišli v nekaj minutah.

Stroški in gotovinska posojila

Zgodi se seveda, da človek, ki išče gotovinska posojila pri tem zanemari dejstvo, da so povsod lahko različni stroški. Na mobilni banki se vam tega ne bo treba bati saj boste ves čas seznanjeni z vsemi stroški in drugimi zneski. Pri tem vam bo pomagal kreditni kalkulator, ki ga najdete na spletni strani mobilne banke.

Vanj boste vpisali koliko denarja potrebujete, izbrali do 12 mesečnih obrokov in že boste lahko preverili ali vam takšen kredit ustreza. Poleg višine obrokov boste namreč seznanjeni tudi z vsemi stroški kredita. Nato vas čaka le ne še nekaj minut izpolnjevanja kreditne vloge in že boste lahko pričakovali denar na svojem računu.

Gotovinska posojila v nekaj minutah

Ko kreditno vlogo enkrat izpolnite in oddate jo na strani banke kmalu preverijo in sledi potrditev, če je seveda izpolnjena pravilno. Načeloma se na nakazilo počaka najdlje 24 ur, največkrat pa izplačilo sledi že po 15-ih minutah. To so zagotovo najhitrejša gotovinska posojila ali pa vsaj tista med najhitrejšimi.

Že veste kaj boste kupili s tem denarjem? V resnici lahko kupite ali plačate karkoli saj pri porabi denarja ne boste omejeni. Prav tako pa vam ni treba skrbeti za to kje imate odprt bančni račun saj je to povsem vseeno. Na mobilni banki vam ga ne bo treba odpirati. Ste pripravljeni?

Gotovinska posojila tudi če ga že imate

Na mobilni banki so vam gotovinska posojila na voljo tudi v primeru, da kakšnega že odplačujete drugje. Verjetno se vam vse skupaj zdi kar malo neverjetno a tako pač je, ko se banka zaveda potreb potrošnikov in jim zna priti nasproti. Prej smo našteli edine in zelo enostavne pogoje.

Resnično ne boste potrebovali nič drugega saj potrdilo o zaposlitvi ne bo potrebno prav tako pa ni treba k notarju na overjanje kakšne pogodbe. Brez zastavitve in tudi brez poroka. V le nekaj minutah boste kredit naročili kar od doma, iz službe ali pa med čakanjem na prevoz. Na voljo 24 ur na dan.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje