Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hipotekarni kredit nlb

Hipotekarni kredit nlb

Hipotekarni kredit NLB

Pri iskanju ustreznega kredita se mnogi odločajo za hipotekarne kredite, ki so ena izmed najpogostejših oblik dolgoročnega financiranja nepremičnin. Hipotekarni kredit NLB so posojila, pri katerih se kot zavarovanje uporablja hipoteka na nepremičnino, ki jo kreditojemalec pridobi ali že ima v lasti. To pomeni, da banka prevzame pravico do nepremičnine v primeru, da kreditojemalec ne izpolni svojih obveznosti.

Vas ta misel plaši? Potem razmislite še o drugih opcijah. Če denimo potrebujete le nekaj gotovine, si jo lahko zagotovite brez hipoteke na mobilni banki, ki vam kar preko spleta odobri svoj hitri kredit. Ob tem pa ne potrebujete niti veliko dokumentacije in pogojev.

Hipotekarni kredit NLB in prednosti

Ena od prednosti hipotekarnih kreditov je njihova relativno nizka obrestna mera v primerjavi z drugimi oblikami posojil. Hipotekarni kredit NLB in podobni krediti imajo lahko zaradi zavarovanja s hipoteko, manjše tveganje, kar se odraža v nižjih obrestnih merah za kreditojemalce. Poleg tega so hipotekarni krediti ponavadi na voljo tudi za daljše obdobje odplačevanja.

To omogoča nižje mesečne obroke in boljšo prilagodljivost glede na finančne zmožnosti posameznika. Hitri kredit na drugi strani, kakršnega dobite na mobilni banki, pa vam je na voljo z odplačilno dobo do 12 mesečnih obrokov, brez notarja in celo brez preverjanja kreditne sposobnosti ter brez potrdila o zaposlitvi.

Hipotekarni kredit NLB in pogoji

Pogoji za pridobitev hipotekarnega kredita se razlikujejo glede na posamezno banko in specifične zahteve kreditojemalca. Za kredit kot je Hipotekarni kredit NLB banke zahtevajo, da kreditojemalec predloži dokazila o rednih dohodkih, zaposlitvi in bonitetno oceno, da se oceni njegova sposobnost za odplačilo kredita.

Poleg tega je za pridobitev hipotekarnega kredita običajno potrebno tudi skleniti dodatna zavarovanja, kot je na primer zavarovanje nepremičnine ali življenja. Če ne potrebujete večjega kredita, raje razmislite o mobilni banki, kjer bo dovolj že vaše slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in pa redni mesečni prihodki na bančni račun katerekoli banke. Novega računa vam ne bo treba odpreti.

Hipotekarni kredit NLB za nakup nepremičnine

Hipotekarni krediti kot je Hipotekarni kredit NLB so običajno namenjeni financiranju nakupa ali gradnje nepremičnine, lahko pa se uporabijo tudi za refinanciranje obstoječih hipotekarnih posojil ali druge namene. Kreditojemalci se običajno odločajo za hipotekarni kredit, kadar potrebujejo večja sredstva in so pripravljeni ponuditi nepremičnino kot zavarovanje, saj je to pogosto povezano z ugodnejšimi pogoji financiranja.

Za opremo ali kaj manjšega pa raje skočite na spletno stran mobilne banke in tam kar preko spleta, v nekaj minutah naročite gotovinski kredit. Ta se navadno nakaže na vaš TR po potrditvi vloge za kredit že v naslednjih 15 minutah ali najkasneje v 24-ih urah.

Hipotekarni kredit NLB in zaveze

Pomembno je upoštevati, da so hipotekarni krediti dolgoročna finančna zaveza, zato je treba temeljito premisliti o svojih finančnih zmožnostih in potrebah pred sklenitvijo posojila. Hipotekarni kredit NLB in podobni krediti so povezani z določenimi tveganji, kot so spremembe obrestnih mer, nepredvideni stroški in morebitna izguba nepremičnine.

Naj dodamo še, da lahko na mobilni banki dobite kredit tudi kadar že enega odplačujete, zato je takšen hitri kredit vedno boljša opcija od hipotekarnega, če res ne potrebujete veliko denarja. Koliko lahko dobite, preverite s kreditnim kalkulatorjem na spletni strani mobilne banke in se prepričajte, zakaj sodi med najboljše tovrstne v EU. Na voljo vse dni v letu!

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje