Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hipotekarni krediti

Hipotekarni krediti

Hipotekarni krediti so posebni

Pri razmišljanju o najemanju hipotekarnega kredita je ključno upoštevati dolgoročne finančne posledice in sprejeti preudarne odločitve glede velikosti posojila in roka odplačevanja. Hipotekarni krediti so običajno namenjeni nakupu nepremičnine in imajo daljše roke odplačevanja, kar lahko prinese nižje mesečne obroke, vendar pa se skupni stroški zaradi obresti lahko povečajo v daljšem časovnem obdobju.

V primeru, da potrebujete le nekaj gotovine na hitro pa raje preverite hitre kredite. Zelo posebnega in dostopnega ima na voljo mobilna banka. Ta banka slovi po tem, da je fizično sploh ni treba obiskati in se vse uredi na daljavo, preko spleta. Obenem pa ne potrebujete niti veliko papirjev.

Hipotekarni krediti terjajo pozornost

Hipotekarni krediti običajno zahtevajo zavarovanje kredita s hipoteko na nepremičnini, ki jo financirate. To pomeni, da banka dobi pravico, da v primeru, če ne izpolnjujete obveznosti, proda vašo nepremičnino in s tem povrne dolg. Zaradi tega je ključnega pomena, da ste sposobni redno in pravočasno odplačevati obroke, da se izognete morebitnim zapletom in izgubi nepremičnine.

Z manjšimi krediti, kot je hitri kredit na mobilni banki teh težav ne bo, bo pa treba seveda redno plačevati mesečne obveznosti. Koliko, je odvisno od tega za kakšen kredit se boste odločili. Načeloma si kredit izračunate na spletni strani omenjene banke tako da v kreditni kalkulator vnesete dva podatka.

Hipotekarni krediti in obresti

Hipotekarni krediti so običajno povezani z nižjimi obrestnimi merami v primerjavi z drugimi vrstami kreditov, kot so osebni ali hitri krediti. To je posledica dejstva, da je hipoteka zavarovanje kredita, kar zmanjšuje tveganje za posojilodajalca. Vendar pa je treba upoštevati, da so lahko celotni stroški hipotekarnega kredita zaradi dolgega obdobja odplačevanja višji kot pri drugih vrstah kreditov.

Prej omenjeni hitri kredit na mobilni banki si boste izračunali s kreditnim kalkulatorjem in obenem pridobili podatek o stroških kredita, potem ko boste v kalkulator vnesli znesek kredita in število mesečnih obrokov. Izberete jih lahko do 12, izračun pa vam bo na transparenten način predstavil vse zneske.

Hipotekarni krediti in dokumentacija

Pri posojilih kot so hipotekarni krediti je običajno potrebno veliko dokumentacije in finančnih informacij, kot so potrdila o zaposlitvi, davčne napovedi, izpiski o bančnih računih in ocena vrednosti nepremičnine. Postopek odobritve hipotekarnega kredita lahko traja nekaj časa, saj banka preverja vašo finančno sposobnost in vrednost zavarovanja. Na mobilni banki pač ne.

Tam boste za naročilo kredita rabili le osebni dokument in številko bančnega računa, ki ga imate lahko odprtega na katerikoli banki, le da nanj prejemate redne mesečne prilive. Poleg slednjih morate izpolniti le še dva pogoja. Biti slovenski državljan in imeti v Republiki Sloveniji prijavljen stalni naslov prebivališča. Zelo enostavno!

Hipotekarni krediti so finančno breme

Pomembno je, da realno ocenite svoje finančne zmožnosti in cilje ter se prepričate, da ste pripravljeni na dolgoročne finančne obveznosti, ki jih prinašajo hipotekarni krediti. Pri odločanju o hipotekarnem kreditu je ključnega pomena, da temeljito preučite različne ponudbe bank in njihove pogoje ter se posvetujete s strokovnjaki, kot so finančni svetovalci in hipotekarni posredniki.

Za kredit preko spleta na mobilni banki kaj dosti tega ne boste potrebovali. Do kredita pridete namreč brez potrdila o zaposlitvi, brez dragega obiska pri notarju, brez poroka in brez zastavitve. Super enostavno in predvsem hitro, saj je denar na vaš račun navadno nakazan že 15 minut po potrjeni vlogi ali najkasneje v 24-ih urah.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje