Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri krediti

Hitri krediti

Zakaj so hitri krediti tako iskani?

Da so hitri krediti tako zelo priljubljeni gre iskati razloge v enostavnosti in hitrosti realizacije. Takšni krediti so namreč kratkoročni in večinoma z odplačilno dobo do 12-ih mesecev. To pomeni manj stroškov in hitrejše odplačilo kar je ugodno tudi za kreditojemalca. In kje poiskati takšen kredit?

Danes je nekaj povsem jasno. Če si nečesa želimo hitro in enostavno mora obstajati na spletu. Doslej morda niste bili vajeni iskati kreditov na ta način a po prihodu mobilne banke na tržišče je jasno, da je to najbolj enostaven in hiter najem kredita. Vse skupaj vam bo vzelo zgolj nekaj minut vašega prostega časa.

Kdaj se splačajo hitri krediti?

Še eno vprašanje, ki jih povzročijo hitri krediti je seveda kdaj se jih splača najeti. Ker gre za kratkoročne kredite do neke določene višine zneska je seveda takšen kredit najbolj priročen, ko potrebujemo hitro nekaj denarja za različne reči. Morda za nepredvidene stroške z avtomobilom, nakup notranje opreme ali pa recimo za dopust.

Ljudje s temi krediti rešujejo tudi plačilo zaostalih obveznosti kot so obroki kreditov in položnic. Ampak kako najeti kredit, če enega že imaš? Tudi ta problem rešuje mobilna banka, ki vam je na voljo preko spleta saj najem kredita ne pogojuje s tem, da od prej kakšnega že nimate.

Pogoji in hitri krediti

Da so hitri krediti nekaj najbolj enostavnega na trgu posojilništva je jasno. Ko pa govorimo o zahtevanih pogojih pa v nekaterih bankah še vedno prav vsi ne morejo do njih. Mobilna banka se izkaže tudi na tem področju saj je za pridobitev kredita tu dovolj, da ste državljan Republike Slovenije, imate stalni naslov v Sloveniji in prejemate redne mesečne dohodke.

Ko boste preko spleta izpolnjevali kreditno vlogo boste tako potrebovali le osebni dokument in pa številko bančnega računa kamor prejemate plačo in kamor vam bodo odobreni kredit tudi nakazali. Vse poteka transparentno z računa na račun in brez plačila na roke.

Naj bodo hitri krediti res hitri

Ko govorimo o hitrosti lahko rečemo, da so hitri krediti na mobilni banki verjetno med najhitrejšimi, če ne celo najhitrejši. Zakaj menimo tako? Enostavno! Zato, ker boste za naročilo tega kredita potrebovali zgolj nekaj minut prostega časa pri čemer vam v nobenem trenutku ne bo treba hoditi nikamor.

Recite konec iskanju parkirnega prostora v centru mesta in stanju v vrsti na bančem okencu. Kredit boste naročili lahko od doma, s potovanja ali z obiska pri starših. Potrebujete samo računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta. Zdaj se vam verjetno že dozdeva kako sila enostavno bo vse skupaj. In kako hitro?

Hitri krediti v nekaj minutah

Omenjeni hitri krediti na mobilni banki so dobesedno na voljo v nekaj minutah. Toliko vam bo vzelo namreč izpolnjevanje kreditne vloge, še prej pa v nekaj klikih pripravite tudi izračun kredita. Kar na spletni strani mobilne banke z uporabo kreditnega kalkulatorja, ki vam bo prikazal tudi vse zajete stroške kredita.

Potem sledi le še potrditev vloge s strani banke in nakazilo, ki pa se običajno izvede že v naslednjih 15-ih minutah. Odvisno od termina in dneva seveda pa najkasneje v roku 24-ih ur. Verjetno le težko še kje bolj enostavno pridete do kredita. Brez potrdila o zaposlitvi in brez obiska notarja.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje