Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri izračun kredita

Hitri izračun kredita

Kam po hitri izračun kredita?

Preden se odpravite na banko ali v posojilnico po posojilo vedno prej poskrbite za hitri izračun kredita. Tega vam bodo pripravili tudi na posamezni banki na podlagi podanih podatkov z vaše strani. Seveda ni nujno, da boste takšen kredit tudi dobili saj je odvisen tudi od vaših prihodkov in drugih pogojev.

Naj vas kopica papirjev in pogojev ne zaustavi. Odpravite se raje na mobilno banko, ki jo najdete kar na spletu. To seveda pomeni, da vam v resnici ne bo treba na banko prav tako pa ne niti kam drugam. Ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, niti ne obiska notarja kaj šele iskanja poroka ali zastavitve.

Hitri izračun kredita na spletu

Tudi na mobilni banki seveda lahko opravite hitri izračun kredita in sicer na tako enostaven način, da se vam bo kar smejalo. Po kliku na mobilno banko se vam bo odprla spletna stran na kateri vas bo pričakal tudi kreditni kalkulator. Vanj boste vnesli le znesek kredita, ki ga želite, izbrali do 12 mesečnih obrokov in izračun bo pred vami.

Ne le, da boste pregledno seznanjeni z vsemi zneski, tudi vsi stroški kredita bodo že tam. Brez skrivanja v drobnem tisku in brez zavajanja. Mobilna banka, ki na svojem področju sodi v sam vrh EU posluje tudi v nekaterih drugih državah izven Unije.

Hitri izračun kredita in hiter najem

In zakaj je hitri izračun kredita tako zelo pomemben? Zato, ker na ta način spoznate vse stroške in se lažje odločite ali je to optimalna izbira za vas. Naj dodamo, da lahko na mobilni banki kredit najamete celo v primeru, ko kakšnega že imate. Ali boste starega odplačali ali plačevali oba hkrati pa je vaša odločitev.

Kar se pogojev najema tiče so ti zares enostavni in dosegljivi večini. Dovolj bo, če ste slovenski državljan, v Sloveniji stalno bivate (stalni naslov) in na bančni račun prejemate redne mesečne prilive. Ob tem pa je vredno dodati še, da ne boste potrebovali potrdila o zasposlitvi.

Po hitri izračun kredita in po denar

In kako poteka postopek najema kredita, ko je hitri izračun kredita enkrat narejen? Nadvse enostavno in hitro kot bi mignili. Ko boste enkrat zadovoljni z izračunom in boste prepričani, da je višina obroka primerna boste lahko nadaljevali kar z izpolnjevanjem kreditne vloge. Ta vam bo vzela le nekaj minut prostega časa.

In čeprav je postopek hiter pa vam svetujemo, da ste pri izpolnjevanju natančni saj bo tako lahko potem postopek nemoteno tekel dalje brez popravkov. Načeloma je tako, da vlogo na banki kmalu preverijo in tudi potrdijo nakar steče tudi nakazilo. Denar bo na računu morda že po 20-ih minutah sicer pa najkasneje v roku 24-ih ur.

Hitri izračun kredita kot primerjava

Prav nič ni narobe, če naredite hitri izračun kredita na več naslovih in potem ponudbe primerjate med seboj. Verjetno pa lahko tudi brez tega trdimo, da bolj enostavno kot na mobilni banki težko še kje pridete do kredita. Gre za kratkoročni kredit z dobo odplačevanja do 12 mesecev, denar pa lahko porabite kakor želite.

Niste vezani na nobena dokazila o nakupu ali plačilu zato lahko z denarjem tudi zgolj uživate na kakšnem dopustu ali pa si kupite kakšno tehnološko igračko, morda nov pametni telefon. Mobilna banka vam je na voljo 24 ur na dan vse dni v letu zato ne čudi, da je tolikokrat pohvaljena.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje