Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri kredit brez obiska banke

Hitri kredit brez obiska banke

Ste za hitri kredit brez obiska banke?

Ko ima hudič mlade jih ima veliko. Tako pravimo, kadar se na nas zgrnejo kakšni nenadejani stroški, okvare avtomobila, bele tehnike in podobno. Kot nalašč se bo takrat pokvaril še bojler ali pa bo šlo narobe kaj drugega. V takšnih trenutkih nas zagotovo prešine ideja za hitri kredit brez obiska banke.

Pa takšen kredit v Sloveniji sploh obstaja? Da nam ne bi bilo treba stopiti niti iz dnevne sobe. Glede na to, da dandanes vse mogoče poteka preko spleta ne čudi, da je moč na ta način najeti tudi kredit. Seveda ne povsod, a v mobilni banki, ki spada med najboljše tovrstne v EU lahko.

Po hitri kredit brez obiska banke na splet

Tako je. Če želite hitri kredit brez obiska banke boste morali odklikati na splet. Pa ni nujno, da z računalniško miško saj lahko kredit tam naročite tudi s pomočjo tablice ali pametnega telefona. Danes imamo svet dobesedno na dosegu rok in nič drugače ni v primeru, ko želimo do kredita.

Kar se pogojev tiče so enako enostavni kot samo naročilo kredita. Ste slovenski državljan, imate v Sloveniji prijavljen stalni naslov in na bančni račun prejemate redne mesečne dohodke? Potem izpolnjujete prav vse zahtevane pogoje saj na druge tam ne boste naleteli. Za nameček pa je postopek še zelo hiter in enostaven.

Hitri kredit brez obiska banke v nekaj minutah

Dobesedno vas le nekaj minut loči od denarja, če najamete hitri kredit brez obiska banke na mobilni banki. Da bo postopek popolnoma pregleden in ne bo kakšnega strahu, da bi naleteli na morebitne pasti drobnega tiska poskrbi kreditni kalkulator s katerim si boste povsem enostavno izračunali idealen kredit.

Kalkulator bo za ta izračun potreboval le znesek kredita in pa število mesečnih obrokov v katerih želite kredit odplačati. Na voljo jih je največ 12, z denarjem pa lahko prosto razpolagate in ga zapravite za karkoli. Zanimivo, da tudi morebiten obstoječi kredit ne bo ovira za najem novega. Prav tako ne boste potrebovali novega bančnega računa.

Hitri kredit brez obiska banke in malo papirji

Da bi se hitri kredit brez obiska banke še bolj izkazal poskrbijo tudi z minimalno zahtevano dokumentacijo. V tem primeru boste ob sebi potrebovali samo en osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate prihodke. Brez potrdila o zaposlitvi, brez notarske overitve, poroštva ali zastavitve.

Se vam zdi, da ste naleteli na ponudbo hitrih kreditov o kakršni ste samo sanjali? Nič čudnega, ko pa gre za zares enostavno in dostopno storitev. Ko boste opravili izračun kredita boste le še izpolnili kreditno vlogo, jo oddali in se kmalu že razveselili denarja na svojem bančnem računu. Navadno že po 15-ih minutah od potrditve ali najkasneje v 24-ih urah.

Za hitri kredit brez obiska banke brez stresa

Kot vidite gre res za hitri kredit brez obiska banke, ki vas ne bo spravljal v stres. Nič pogledovanja na uro, iskanja parkirnega prostora in stanja v vrsti. Na koncu pa vam morda celo rečejo, da niste kreditno sposobni. Tega na mobilni banki ne boste doživeli saj kreditne sposobnosti ne bodo preverjali.

Če to ni najboljša priložnost za najem kredita potem težko najdemo še kaj bolj enostavnega. Ste pripravljeni najeti kredit že danes? Vsemite v roko svoj pametni telefon ne glede na to kje se nahajate, obiščite spletno stran mobilne banke in si naročite svoj kredit že v naslednjih nekaj minutah.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje