Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit na klic

Kredit na klic

Je kredit na klic realen?

Razmislite o tem, kaj pomeni kredit na klic za vaše dolgoročno finančno stanje. Krediti na klic so običajno namenjeni hitremu pokritju nujnih finančnih potreb, vendar se morate zavedati, da lahko visoke obrestne mere in provizije posojilodajalcev prinesejo večje stroške na dolgi rok, zato je pomembno, da pred sklenitvijo previdno pretehtate možnosti.

Lahko pa razmislite še o eni vrsti kredita, ki pa ne zahteva niti telefonskega klica. Na mobilni banki lahko namreč do njega pridete kar preko spleta z računalnikom, tablico ali s pomočjo pametnega telefona. Ne boste potrebovali nobenega posebnega znanja niti digitalnih certifikatov ali kupa dokumentacije. Le osebni dokument in številko TR!

Kredit na klic ali preko spleta?

Kredit na klic je navadno eden kreditov, kjer so obrestne mere in pogoji lahko precej različni glede na ponudnika. Kljub temu, da so ti krediti običajno na voljo hitro in brez dolgotrajnih postopkov, je pomembno, da natančno preučite ponudbo, da se izognete visokim stroškom in nepričakovanim pogojem.

Saj veste, kako je. Hitro, pomeni, da se lahko hitro tudi kaj skrije. A ne na mobilni banki. Tam do kredita pridete zares hitro in predvsem transparentno. V prvi vrsti zaradi kreditnega kalkulatorja na spletni strani banke s katerim boste izračunali svoj kredit in tako pridobili vse podatke o višini kredita, posameznih obrokov in stroških.

Kredit na klic in obresti

Kredit na klic je pogosto povezan s krajšimi roki odplačevanja in višjimi mesečnimi obroki v primerjavi z drugimi vrstami kreditov, kot so na primer hipotekarni krediti. To lahko predstavlja izziv pri sprejemanju finančnih odločitev, saj morate biti prepričani, da si lahko privoščite redno odplačevanje posojila. Na mobilni banki bo hitro jasno.

Tam kredit najamete na do 12 mesečnih obrokov, pri izračunu pa preverite, koliko vas bo kredit tudi stal na koncu. Kredit na mobilni banki boste lahko naročili tudi v primeru, da kakšnega že odplačujete. Povsem vseeno kje in na kateri banki imate odprt račun dokler nanj prejemate redne mesečne prilive.

Hitri kredit na klic

Ko najemate kredit na klic je ključno, da realno ocenite svoje finančne potrebe in zmožnosti ter se izogibate prekomernemu zadolževanju. Čeprav so ti krediti lahko koristni v nujnih situacijah, lahko neodgovorno ravnanje privede do težav z dolgom in poslabša vaše finančno stanje. V resnici enako velja za vse vrste kreditov, tudi na mobilni banki.

Vendarle pa lahko tam zelo hitro ocenite situacijo, stroške in hitro prejmete gotovino s katero boste nato lahko povsem prosto razpolagali. To pomeni, da s strani banke ne boste prav nič omejeni, kaj lahko z denarjam plačate ali storite. Od oddaje in potrditve vloge do izplačila na TR bo minilo največ 24h.

Preverite kredit na klic

Pri odločanju o najemu posojila kot je kredit na klic se posvetujte s strokovnjaki, kot so finančni svetovalci, ki vam lahko pomagajo pri razumevanju vaših možnosti in priporočajo najboljše rešitve glede na vaše potrebe in cilje. Ne pozabite preveriti tudi pogojev posojilodajalcev in se prepričajte, da ste seznanjeni s celotnimi stroški kredita, vključno z obrestmi in morebitnimi provizijami.

Če se še nekoliko vrnemo k mobilni banki, povejmo da tam za najem kredita ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, niti notarsko overjene pogodbe. Povsem dovolj bo, da ste slovenski državljan s stalnim naslovom v Sloveniji, in da na svoj bančni račun prejemate redne prilive.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje