Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit z minimalno plačo

Kredit z minimalno plačo

Kje dobim kredit z minimalno plačo?

Danes je kredit z minimalno plačo sorazmerno težko dobiti saj imajo banke in posojilnice dokaj zahtevne pogoje. V tem primeru pa vsekakor še ni potrebno obupati saj lahko do kredita pridete nadvse enostavno kar preko spleta. Če še niste slišali za mobilno banko boste veseli, da ste naleteli na tale članek.

Mobilna banka v EU sodi v sam vrh kar se tiče mobilnega bančništva. Svoje stranke dobesedno razvaja s storitvijo, ki v celoti poteka na daljavo in tako po kredit ni treba niti stopiti iz sobe. Naročite ga kar preko računalnika, s tablico ali pa s pomočjo pametnega telefona, ki ima dostop do spleta.

Za kredit z minimalno plačo

Da bi najeli kredit z minimalno plačo ne boste potrebovali veliko. Govorimo tako o dokumentaciji kot tudi o drugih zahtevanih pogojih. Ker bo povsem dovolj že, da ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem v Sloveniji in redno mesečno plačo ne boste rabili drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa.

Omenjen hitri kredit boste lahko naročili tudi iz službe ali pa s kakšnega potepa na dopustu. Ker bo denar nakazan v roku 24-ih ur si lahko s tem rešite tudi pomanjkanje denarja na dopustu ali pa poravnate kakšne zapadle obveznosti, ki vam visijo za vratom. Kaj boste storili z denarjem je popolnoma vaša stvar.

Ko je kredit z minimalno plačo enostaven

Res je. In ne le, da je takšen kredit z minimalno plačo enostaven pač pa tudi izjemno hiter. Obiščite spletno stran mobilne banke in tam poiščite kreditni kalkulator. Z njim si nato v nekaj klikih pripravite izračun kredita, tako da vanj vnesete znesek kredita in izberete še do 12 mesečnih obrokov za odplačilo.

Ko boste s tem opravili se bodo pred vami izpisali vsi potrebni podatki in zneski vključno z vsemi stroški kredita. Nadvse transparenten postopek je zagotovilo, da vas zaradi tega kredita kasneje ne bo bolela glava. Verjetno se še vedno čudite kako je mogoče tako enostavno dobiti kredit kajne?

Kredit z minimalno plačo v nekaj minutah

Dobesedno v nekaj minutah boste uredili svoj kredit z minimalno plačo saj boste za izpolnjevanje kreditne vloge porabili le nekaj minut prostega časa, nakar jo boste oddali in jo bodo na strani banke kaj kmalu že preverili. Če bo izpolnjena kot je potrebno jo bodo potrdili, denar pa bo nakazan v naslednjem trenutku.

Navadno je to že kar po 15-ih minutah, najkasneje pa se lahko nakazila nadejate v roku 24-ih ur. Denar lahko dvignete in prosto zapravite za karkoli. Naj vas nikoli več ne preseneti okvara vozila ali pa želja partnerja, da bi preuredila stanovanje. Denar je sedaj na voljo v roku enega dne.

Po kredit z minimalno plačo kar na splet

Bolj enostavno kot naročiti kredit z minimalno plačo preko spleta pač ne gre. Izognite se nepotrebni poti in čakanju v vrsti ter drugim zamudnim opravkom. Za kredit na mobilni banki ne potrebujete potrdila o zaposlitvi niti vam ne bo treba hoditi k notarju na overjanje. Razmišljate o poroku?

Ne boste ga potrebovali kot tudi ne kakšne boleče zastavitve vrednejših predmetov. Vse skupaj je tako zelo enostavno, da boste opravili v miže. Tudi tehnološki del ni nič kaj zapleten zato vzemite v roke napravo z dostopom do spleta in naročite svoj kredit magari z avtobusa ali vlaka. Celo brez preverjanja kreditne sposobnosti!

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje