Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Krediti

Krediti

Kje so najboljši krediti?

O tem kaj sploh so najboljši krediti bi lahko razpravljali kar nekaj časa. Dejstvo pa je, da si ljudje želimo posojila, ki nas najmanj stane, da dobimo toliko kot potrebujemo in pod normalnimi pogoji. Poleg zahtev to pomeni tudi dovolj obrokov za odplačilo in čim manj dokumentacije, ki bi jo morali nabirati naokoli.

Pa se kar takoj ustavimo pri mobilni banki, ki ima za vas neverjetno ponudbo pod izjemnimi pogoji. Kaj to pomeni? To pomeni, da vam za začetek ne bo treba popolnoma nikamor. Kredit boste tam naročili kar od doma, iz službe ali pa z dopusta, pogoji pa so dosegljivi vsem.

Krediti za Slovenke in Slovence

Med pogoji, ki jih zahtevajo krediti na mobilni banki boste našli zgolj tri. Slovensko državljanstvo, stalno prebivališče v Sloveniji in pa reden mesečni prihodek. In to bo zares vse zato lahko pozabite na potdilo o zaposlitvi ali kakšen obisk notarja. Pripravite le osebni dokument in številko bančnega računa.

Za najem kredita ne boste hodili nikamor saj vam mobilna banka omogoča, da to storite na daljavo. Potrebujete samo napravo z dostopom do spleta kar je lahko vaš tablični računalnik, prenosni, običajni ali pa kar pametni telefon. Brez kakšnega posebnega znanja uporabe spleta ali računalniških programov. Kredit lahko naročite v resnici že sedaj.

Ko so krediti enostavni

Mobilna banka je vsekakor poskrbela, da so njihovi krediti nadvse enostavni za naročilo. Ni potrebe, da bi postali njihov komitent. Vseeno je namreč pri kateri banki imate odprt račun, da le nanj prejemate redna mesečna plačila. V prvem koraku si boste ogledali vse podatke za lažjo odločitv o naročilu.

To pomeni, da boste na spletni strani omenjene banke uporabili enostaven kreditni kalkulator. Vanj boste vpisali znesek, ki si ga želite in seveda izbrali na koliko mesecev želite odplačati kredit. Na voljo vam bo do 12 mesečnih obrokov. Dodajmo še pomembno informacijo in sicer, da bo prikazan izračun zajemal tudi stroške kredita.

Transparentni krediti

Krediti na mobilni banki so hitri, enostavni in transparentni. Oboroženi z vsemi potrebnimi podatki se boste mnogo lažje podali na naslednji korak, ki je izpolnjevanje kreditne vloge. Pri tem bodite natančni saj bo le tako lahko postopek kasneje nemoteno stekel dalje. Vas zanima kako hitro boste prejeli denar?

Zelo hitro! Navadno je tako, da se po oddani kreditni vlogi počaka le še na njeno potrditev potem pa že v naslednjih 15-ih minutah steče nakazilo na vaš bančni račun. Odvisno od posamezne situacije in primera morda lahko traja tja do 24 ur. Ker kredit ni namenski pač pa ne namenski ga boste lahko potrošili po svojih željah.

Naj bodo krediti modro izbrani

Naš trg je prepoln ponudb s krediti zato si je dobro vzeti nekaj časa in modro izbrati. Rekli bi, da je kredit na mobilni banki eden najhitrejših in najbolj enostavnih pri nas. Poleg tega, da od vas ne bodo terjali veliko pogojev in papirjev vam bodo kredit odobrili tudi brez preverjanja kreditne sposobnosti.

Kasneje, ko boste prvi kredit odplačali vam bodo omogočili še nekaj hitrejšega in sicer SMS kredit v primeru, da bi še kdaj potrebovali nekaj denarja na hitro. Gre za banko, ki na področju mobilnega bančništva sodi v sam vrh EU zato je več kot dobrodošlo, da je na voljo tudi nam.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje