Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posoja denarja fizičnim osebam

Posoja denarja fizičnim osebam

Kako poteka posoja denarja fizičnim osebam?

V svetu kreditiranja je prav posoja denarja fizičnim osebam tista najbolj osnovna, ko gre kreditojemalec na banko in uredi vse potrebno za najem posojila. Seveda ni vedno tako enostavno kajti vsaka banka ima svoje pogoje za katere pa ni nujno, da jih prav vsi izpolnjujemo. In kako najbolj enostavno do denarja?

Lahko bi rekli, da preko spleta, če si za ta korak izberete mobilno banko. Gre namreč za moderno banko, ki svoje storitve ponuja preko spleta in beleži sijajne rezultate. Nešteto strank presrečnih zatrjuje, da je to najbolj enostavna pot do denarja zato ne čudi, da mobilna banka na svojem področju sodi med najboljše v EU.

Ko je posoja denarja fizičnim osebam enostavna

Torej, če vas zanima hitra in enostavna posoja denarja fizičnim osebam potem obvezno kliknite na povezavo, ki vodi na spletno stran mobilne banke. Povezavo najdete tudi v tem članku, vam bomo pa pred tem razložili še vse ostalo in zakaj se splača najeti posojilo prav tam. Ste pripravljeni to storiti še danes?

Na mobilni banki namreč pridete do posojila v roku 24-ih ur pri čemer velja poudariti, da vam postopek oddaje kreditne vloge ne bo vzel več kot nekaj minut. Pred tem pa si boste kar na spletni strani izračunali tudi svoj kredit. V pomoč pri tem vam bo kreditni kalkulator.

Naj bo posoja denarja fizičnim osebam varna

Vse prevečkrat slišimo ali beremo o primerih, ko se posoja denarja fizičnim osebam slabo konča. Prav zato se ni dobro po denar zatekati na črni trg. Na mobilni banki vse poteka po zakonu in sam postopek je tudi zelo transparenten. To pomeni seveda, da boste na izračunu kredita natanko videli tudi kakšni so stroški, ter višina posameznega obroka.

Za izračun preko spleta morate v kreditni kalkulator vpisati le znesek kredita in izbrati število mesečnih obrokov za odplačilo. Teh imate na voljo do 12, denar pa bo nakazan kmalu po tem, ko boste oddali kreditno vlogo in bo ta pregledana ter potrjena.

Posoja denarja fizičnim osebam v nekaj minutah

Da lahko posoja denarja fizičnim osebam poteka tako zelo hitro je fenomen. V resnici je tako, da boste kreditno vlogo izpolnili preko spleta s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona. To pomeni, da vam za to ne bo treba od doma, ne na banko, k notarju ali kamorkoli drugam.

Ko boste vlogo oddali, jo bodo na strani banke kmalu obravnavali in jo tudi potrdili v kolikor bo pravilno izpolnjena. In kdaj sledi nakazilo? Največkrat že kar po 15-ih minutah od potrditve, najkasneje pa po 24-ih urah. Denar bo nakazan na vaš tekoči račun in boste seveda lahko z njim prosto razpolagali.

Pogoji in posoja denarja fizičnim osebam

Kako poteka posoja denarja fizičnim osebam na mobilni banki vemo, povejmo pa še nekaj malega o pogojih. Ti so sicer zelo enostavni in zadevajo le naslednje. Biti morate državljan Republike Slovenije, ki ima v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja in prejemati redne mesečne dohodke. To je načeloma vse kar bo zahtevano od vas.

Pri tem ob izpolnjevanju vloge ne rabite drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa. Tokrat ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, ne bodo vas pošiljali k notarju, pred odobritvijo pa nihče ne bo preverjal vaše kreditne sposobnosti. Pred vami je najem kredita kakršnega ste si že od nekdaj želeli.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje