Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo 500 EUR

Posojilo 500 EUR

Potrebujete posojilo 500 eur?

Ena od težav, ki nas vsake toliko presenetijo so nenavadne opozorilne lučke na armaturni plošči avtomobila, ki kličejo po servisu ali popravilu. Pa različne položnice in družinske zadeve. Denarja kaj hitro zmanjka in tu in tam bi pomagalo že posojilo 500 eur. Če iščete hitro posojilo, ste na pravem mestu.

Preverite spletno mobilno banko, ki je pripravila izjemno ponudbo hitrih kreditov pod fantastičnimi pogoji. Nič kompliciranja in zbiranja dokumentacije in brez obiska banke! Kredit naročite preko spleta od koderkoli in tudi kadarkoli. Ste slovenski državljan, imate stalni naslov v Sloveniji in redne mesečne dohodke? Potem ste pravi za najem kredita v mobilni banki.

Po posojilo 500 eur na splet

Le kje hitreje do denarja kot s kreditom na spletu? Svoje posojilo 500 eur lahko zelo enostavno naročite že v naslednjim minutah v zgolj nekaj klikih pri čemer boste uporabili računalnik, tablico ali pa kar svoj pametni telefon. Posojilo boste najeli v banki, ki v mobilnem bančništvu sodi v sam vrh EU.

Storitev je otročje enostavna in od vas ne zahteva nobenega posebnega znanja s spletnega ali tehničnega področja. Tudi uporaba kakšnih programov ali digitalnih certifikatov ne bo potrebna. Preden se lotite izpolnjevanja kreditne vloge imejte pri sebi le osebni dokument in številko bančnega računa. Vlogo boste izpolnili v nekaj mintah.

Ko posojilo 500 eur reši težave

Včasih res ni treba veliko in takrat lahko že posojilo 500 eur reši vse težave, ki so se pred tem zdele velike. Hitri kredit v mobilni banki vam je lahko pri tem v veliko pomoč saj ga je dokaj enostavno naročiti. Preden se odločite za katerikoli kredit pa opravite še izračun kredita, ki vam bo povedal koliko vas bo v resnici stal.

Izračun kredita na mobilni banki si lahko pripravite kar s kreditnim kalkulatorjem, ki ga najdete na spletni strani banke. Vanj vnesete višino zneska kredita, izberete do 12 mesečnih obrokov in preverite kompleten izračun. Kompleten pravimo zato, ker bo zajemal tudi vse stroške.

Enostavno posojilo 500 eur

Načeloma je posojilo 500 eur dokaj enostavno in pri tem ne bi smelo biti komplikacij čeprav to ne velja za vse banke. Ne glede na to v kateri imate odprt bančni račun lahko kredit najamete na mobilni banki pri čemer pa vam ne bo treba odpreti novega bančnega računa.

Izplačilo se vrši z računa na račun zato je postopek najema kredita povsem transparenten. Pri tem pa vam ne bo treba dostaviti niti potrdila o zaposlitvi kar ste morda vajeni drugje niti iskati notarja za kakšno overitev. Poroštvo tudi ne bo potrebno saj gre za kratko ročni spletni kredit, ki bo kmalu odplačan.

To posojilo 500 eur zapravite za karkoli

Še ena ključna informacija glede kredita na mobilni banki je, da ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti. To seveda pomeni, da morebiten obstoječi kredit ne bo ovira za posojilo 500 eur ali kak drug znesek. Naročite svoj kredit še danes in prejmite izplačilo v roku 24-ih ur!

Največkrat do tega pride sicer že precej prej. Nekje po 15-ih minutah od potrjene kreditne vloge. Z denarjem lahko nato prosto razpolagate ne, da bi morali dokazovati porabo s kakšnimi računi ali potrdili. Pomembno je, da redno plačujete svoje mesečne obveznosti saj boste v tem primeru naslednjič deležni še večjih ugodnosti. Lahko boste koristili SMS kredit.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje