Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo denarja brez dokumentacije

Posojilo denarja brez dokumentacije

Posojilo denarja brez dokumentacije?

Je posojilo denarja brez dokumentacije sploh mogoče kje najeti? Tako se sprašuje marsikateri Slovenec ali Slovenka. Vprašanje največkrat izhaja iz dejstva, da banke od potrošnika oziroma posojilojemalca želijo preveč papirjev in pogojev zato je precej težko priti do kredita saj vsi vendarle ne dosegajo zahtevanih pogojev.

K sreči obstajajo tudi banke kjer potrebe po kupih papirjev ni. Prav tako so lahko zelo ohlapni tudi pogoji. Da to drži priča ponudba spletne mobilne banke, ki v svoji branži sodi med najboljše v EU posluje pa še v nekaj drugih državah. Posojilojemalci so navdušeni nad dejstvom, da tam pridejo do kredita praktično brez dokumentacije.

Posojilo denarja brez dokumentacije ne a vendarle zelo malo

Posojilo denarja brez dokumentacije seveda ni v celoti možno saj nekaj vendarle moramo dati na mizo, a v mobilni banki bosta to le osebni dokument in številka bančnega računa. Pa še to vam ne bo treba dati na mizo. Kredit na mobilni banki boste namreč najeli preko spleta.

To pomeni, da boste lahko to storili od koderkoli kjer boste imeli na voljo računalnik, tablico ali pa morda pametni telefon, dostop do spleta in nekaj minut prostega časa. Tako je, le nekaj minut bo potrebnih pa boste že naročili kredit. Vse skupaj pa postane le še bolj zanimivo, ko izveste kako hitro sledi izplačilo.

Posojilo denarja brez dokumentacije isti dan

Kot rečeno posojilo denarja brez dokumentacije ne povsem, a z minimalno papirji. Nakazilo pa lahko pričakujete v roku 24-ih ur od oddane in potrjene kreditne vloge. V resnici bo denar nakazan navadno že po 15-ih minutah, odvisno od dneva in ure seveda, pa tudi od tega kako natančni boste pri izpolnjevanju vloge.

To vam bo vzelo nekaj minut in klikov, bo pa zelo enostavno. Pred izpolnjevanjem kreditne vloge boste naredili še izračun kredita kar bo prav tako enostavno, da bolj ne gre. Kreditni kalkulator, ki vam je na voljo na spletni strani mobilne banke bo poskrbel za to, da boste v trenutku vedeli vse.

Posojilo denarja brez dokumentacije ni varno

Čeprav si na banki želimo kar najmanj komplikacij pa je treba opozoriti, da posojilo denarja brez dokumentacije vendarle ni varno. Na ta način bi lahko dobili morda kak kredit na črnem trgu ta pa je seveda nevaren in nelegalen. V mobilni banki bo postopek potekal transparentno in v dobro potrošnika.

Ob tem pa vendarle potrebujete zgolj osebni dokument. Osnovni pogoji za pridobitev kredita so; slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in pa redni mesečni dohodki. Brez potrdila o zaposlitvi, pa tudi brez obiska in podpisa pri notarju. Če vas skrbi poroštvo povejmo, da tudi tega ne potrebujete niti ne zastavitve česarkoli.

Posojilo denarja brez dokumentacije naj ne bo prva misel

Posojilo denarja brez dokumentacije torej ni najbolj pametna odločitev, še posebej zato ne, ker je moč do kredita priti po legalni poti z izjemno malo dokumentacije. Kredit na mobilni banki boste lahko naročili tudi v primeru, da že kje odplačujete kredit. Vseeno je tudi na kateri izmed bank imate odprt račun.

Naročite torej svoj kredit že danes kar iz udobja svojega doma, s kavča, ali pa med sončenjem na vikendu ali plaži. Spomnimo, da potrebujete le napravo z dostopom do spleta. Nobenih digitalnih certifikatov ali posebnih aplikacij. Postopek je nadvse enostaven in boste zlahka opravili z njim četudi morda niste vešči uporabe moderne tehnologije.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje