Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Ugodni krediti za nekomitente

Ugodni krediti za nekomitente

Ugodni krediti za nekomitente

Ugodni krediti za nekomitente predstavljajo odlično možnost za posameznike, ki niso stranke določene banke, a iščejo ugodne finančne možnosti. Ta vrsta posojila je zasnovana tako, da omogoča dostop do raznolikih finančnih sredstev, ne glede na to, kje ima stranka svoj bančni račun. Tudi mobilna banka nudi kredite za nekomitente.

In to pod sila ugodnimi oziroma enostavnimi pogoji, ki jih izpolnjuje vsak Slovenec s stalnim naslovom v Sloveniji in rednimi mesečnimi prihodki. Gre namreč za edine 3 pogoje, ki jih ima mobilna banka za vas, če želite tam najeti kredit. Koliko denarja lahko dobite in koliko vas bo kredit stal pa preverite na njihovi spletni strani.

Ugodni krediti za nekomitente na spletu

Ena od ključnih prednosti, ki jih imajo ugodni krediti za nekomitente je prilagojenost ponudbe glede na individualne potrebe posameznika. Finančne institucije, ki ponujajo tovrstna posojila, se trudijo zagotoviti konkurenčne obrestne mere, prilagodljive roke odplačevanja in ugodne pogoje, ki odražajo potrebe posameznika. Potrebujete takšen hitri kredit in bi ga želeli v 24-ih urah?

Potem obvezno kliknite spletni naslov mobilne banke, preverite pogoje in opravite izračun kredita. Na tem mestu uporabite kreditni kalkulator v katerega vnesete znesek kredita, dodate število mesečnih obrokov (na voljo jih je 12) in v naslednjem trenutku že lahko preverite zneske posameznih obrokov kot tudi vse glede stroškov kredita.

Ugodni krediti za nekomitente in posebnosti

Značilnost, ki jo imajo ugodni krediti za nekomitente je tudi hitra odobritev in preprost postopek same prijave oziroma oddaje kreditne vloge. S tem se posameznikom omogoča, da hitro pridobijo sredstva za različne namene, kot so nakupi, izobraževanje ali nepričakovani stroški, brez nepotrebnih birokratskih ovir. Tudi pri mobilni banki in vse to kar preko spleta.

Prav ste prebrali. Za ta kredit vam ne bo treba na banko oziroma sploh nikamor, saj ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi ali kakšne notarske overitve. Enostavno boste sedli za računalnik ali v roke vzeli tablico oziroma pametni mobilni telefon, obiskali spletno mobilno banko in naročili kredit.

Ugodni krediti za nekomitente za vse

Samostojni podjetniki, ki nimajo strogih povezav z določeno banko, pogosto izbirajo možnosti kot so ugodni krediti za nekomitente. Ta oblika financiranja omogoča hitro pridobitev kapitala za poslovne potrebe, ne da bi bilo treba sklepati kompleksne poslovne aranžmaje. Torej kot pri mobilni banki, brez kreditne pogodbe in notarskega podpisa.

Kredit je povsem transparenten in odobren po veljavni zakonodaji, zato ste lahko povsem brez skrbi. Ko boste vlogo preko spleta izpolnjeno oddali, bo kmalu na vrsti pregled in odobritev, izplačilo pa največkrat steče že v naslednjih 15-ih minutah ali najkasneje v roku 24-ih ur. Kredit je povsem na voljo za karkoli in lahko plačate stare položnice, greste na dopust ali karkoli drugega.

Ugodni krediti za nekomitente na hitro

Ugodni krediti za nekomitente odpirajo širok spekter finančnih produktov, ki so dostopni na trgu. Posamezniki imajo tako možnost izbire med različnimi vrstami posojil, da zadovoljijo svoje specifične finančne potrebe, ne glede na povezanost z določeno banko. Kot rečeno, novega tekočega računa na mobilni banki ne boste potrebovali, zato je to dejansko kredit za nekomitente.

Kredit naročite lahko tudi, če enega že odplačujete, mobilna banka ne preverja vaše kreditne sposobnosti, to pa pomeni, da ne kuka v vaš Sisbon. Načeloma je jasno zakaj gre za eno najboljših mobilnih bank v EU, ki razveseljuje kreditojemalce z enostavnimi pogoji. Pripravite le še osebni dokument in številko TR.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje