Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Unicredit kredit

Unicredit kredit

Unicredit kredit ni dovolj?

Ste tudi vi v neprijetnem položaju, ko izbirate med tem ali boste kupili vse potrebno za čez mesec, ali plačali tekoče račune? Kaj pa ostalo, morebitni stroški za otroka, šolanje, nekaj malega zase? Res je, kaj hitro zmanjka zato kmalu pomislimo na kak kredit. Ste gledali Unicredit kredit pa ne bo dovolj, ali pa ga morda že imate?

V tem primeru boste morda rešitev lahko našli v mobilni banki kjer lahko do kredita pridete tudi v tem primeru. Torej, da kakšnega že odplačujete. Najprej povejmo kaj je to mobilna banka in po čem se razlikuje od drugih klasičnih bančnih ustanov. Vas zanima?

Naj vas Unicredit kredit ne skrbi več

Če ste že zadolženi, imate morda Unicredit kredit ali pa ste posojilo najeli v kateri drugi banki ni prav nobenega razloga za skrb. Še vedno lahko pridete do posojila s katerim si boste privoščili karkoli si boste želeli. Lahko tudi poplačate stare obveznosti in zapadle račune. Z mobilno banko brez težav.

Da je mobilna nakazuje, da bo prišla k vam namesto, da bi vi hodili k njej. In ne, ne bo prišel kakšen kombi poln denarja ampak boste banko obiskali preko spleta. Ko boste pri računalniku ali imeli v roki tablico oziroma pametni telefon, bo mobilna banka lahko prišla do vas.

Unicredit kredit ni ovira

Tudi v primeru, da Unicredit kredit ali kakšno drugo posojilo že imate lahko ob zelo ugodnih pogojih kredit najamete tudi tu. Potrebovali boste le osebni dokument in številko računa. Ne verjamete? Edini pogoji za najem hitrega kredita v mobilni banki so namreč tako zelo enostavni, da lahko do denarja pride skorajda vsak.

Ste slovenski državljan, ki ima v Sloveniji prijavljen stalni naslov in na bančni račun prejema redne mesečne dohodke? Potem so vse vaše skrbi odveč kajti izpolnjujete vse zadane pogoje. Prav nič drugega ne boste potrebovali. Niti potrdila o zaposlitvi ne obiska pri notarju, poroštva ali kakšne posebne zastavitve svojega premoženja.

Izračun za Unicredit kredit

Če imate morda v roki izračun Unicredit kredit, ali pa ste tovrsten izračun pridobili v kakšni drugi banki lahko podatke enostavno primerjate. Opravite tudi izračun na mobilni banki in sicer tako, da obiščete njihovo spletno stran in uporabite namenski kreditni kalkulator. Zelo enostavno je zato so vse skrbi odveč.

V nekaj klikih boste vnesli znesek kredita, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in že boste lahko preverili končni izračun. Ta bo k sreči zajemal tudi vse stroške zato boste ves čas popolnoma na jasnem z vsem kar se tiče kredita. Transparentno poslovanje je ključ do uspeha mobilne banke kateri zaupajo mnogi.

Unicredit kredit lahko odplačate

Čeprav lahko najamete kredit pri mobilni banki tudi ob dejstvu, da Unicredit kredit ali kak drug kredit že imate pa lahko le tega tudi poplačate. To pomeni, da najamete dovolj visok kredit za poplačilo starega in pri tem poskrbite še za nekaj denarja, ki ga potrebujete za druge reči.

Sliši se super in super tudi je. Zato, ker omenjena mobilna banka sodi med najboljše v EU na svojem področju in zato, ker posluje transparentno brez pretiranih pogojev. Ko boste ta kredit enkrat odplačali in boste morda nekoč znova potrebovali pomoč boste do kredita prišli še hitreje saj vam bo na voljo SMS kredit.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje