Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Unicredit stanovanjski kredit

Unicredit stanovanjski kredit

Unicredit stanovanjski kredit

Unicredit stanovanjski kredit je finančni produkt, ki ga ponuja banka Unicredit in je namenjen financiranju nakupa ali gradnje nepremičnine. Ta vrsta kredita omogoča strankam, da pridobijo potrebna sredstva za nakup stanovanja ali hiše, pri čemer lahko banka zagotovi celotno ali delno financiranje glede na zmožnost posameznika.

Če morda potrebujete še nekaj gotovine za nakup ali plačilo česa drugega pa obvezno preverite mobilno banko, ki ima za vas pripravljen hitri kredit, katerega naročite v celoti na daljavo, in sicer preko spleta ne da bi enkrat samkrat obiskali banko v fizični obliki. Torej rabite pri sebi samo računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta.

Unicredit stanovanjski kredit sodi med zahtevne

Unicredit stanovanjski kredit spada med kredite, ki običajno omogočajo dolgoročno vračilo s fiksnimi ali spremenljivimi obrestnimi merami, odvisno od dogovora med posojilojemalcem in banko. Stanovanjski kredit lahko strankam olajša dostop do lastništva nepremičnine ter omogoči uresničitev stanovanjskih načrtov. Na drugi strani pa je gotovinski kredit precej manj kompliciran.

Še posebej, če ga najamete na mobilni banki, kjer od vas ne terjajo drugega kot le državljanstvo Republike Slovenije, stalni naslov prijavljen tukaj in pa redne mesečne prihodke na bančni račun. Ko smo pri bančnem računu dodajmo, da je popolnoma vseeno na kateri banki imate odprtega, prav tako je vseeno, če morda kak kredit že plačujete.

Unicredit stanovanjski kredit že imate?

Če Unicredit stanovanjski kredit že odplačujete in ste se znašli v situaciji, ko nujno potrebujete nekaj denarja, bo mobilna banka odlična rešitev za vas. Tam boste kredit naročili brez težav, saj od vas ne bodo zahtevali drugega kot en osebni dokument in pa številko bančnega računa kamor prejemate prihodke.

Kot presenečenje v pozitivni luči seveda, navedimo še, da ne boste potrebovali niti potrdila o zaposlitvi, prav tako ne bo potreben obisk notarja. Kredit boste prejeli brez kreditne pogodbe, za najem kredita pa ne rabite niti poroka ne zastavitve. Vse skupaj vam bo vzelo le nekaj minut prostega časa, banka pa je na voljo 24/7.

Odplačajte Unicredit stanovanjski kredit

Če že nekaj časa plačujete Unicredit stanovanjski kredit ali katero drugo posojilo, ste pred koncem in bi se radi rešili bremena ter prišli še do nekaj gotovine, bo mobilna banka ravno pravi naslov. Za začetek seveda kliknite na spletno stran banke in tam poiščite kreditni kalkulator s katerim si nato v nekaj klikih pripravite izračun kredita.

Potem ko boste vnesli znesek in izbrali število obrokov, bo pred vami celoten izračun, kar pomeni, da bodo v njem zajeti tudi vsi stroški. Transparentno in brez skrivanja. Izberete lahko do 12 mesečnih obrokov, to pa seveda pomeni, da gre za hitri kratko ročni kredit.

Unicredit stanovanjski kredit ni dovolj?

Zelo rado se pripeti, da na neki banki ne dobimo dovolj kredita in nam nekaj malega še manjka za nakup vsega kar potrebujemo. Če denimo Unicredit stanovanjski kredit ni v celoti tam, kjer si želite, pa preverite ali ga lahko dopolnite še z zneskom na mobilni banki, kjer kredit dobite zelo enostavno.

V tem primeru vam ne bodo gledali v Sisbon in ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti, kot tudi ne bodo zahtevali od vas potrdila o zaposlitvi. Le nekaj minut prostega časa potrebujete in napravo z dostopom do spleta pa boste že lahko naročili kredit za nakup opreme, ali prenovo stanovanja.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje