Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Addiko krediti

Addiko krediti

Addiko krediti in drugi

Obstajata dve glavni vrsti kreditov: namenski in nenamenski krediti. Namenski krediti so namenjeni za specifične namene, kot so nakup avtomobila, stanovanja ali financiranje izobraževanja. Pri takšnih kreditih mora kreditojemalec dokazati, da bodo sredstva uporabljena za določen namen, kar pogosto vključuje predložitev računov ali drugih dokazil. Addiko krediti so na voljo v različnih oblikah.

Na trgu pa je na voljo tudi več ponudnikov, kar je vedno dobra novica za potrošnika. Tako na primer mobilna banka nudi hitre kredite, ki so naročeni v le nekaj klikih preko spleta, ne da bi enkrat samkrat obiskali banko. Prav tako pa razen osebnega dokumenta in številke TR ne potrebujete drugih papirjev.

Addiko krediti niso leasing

Leasing je druga oblika financiranja, ki se pogosto primerja s krediti kot so Addiko krediti in drugi. Medtem ko kredit pomeni izposojo denarja, ki ga nato odplačujemo v obrokih, leasing omogoča najem predmeta (kot je avtomobil ali oprema) za določen čas, s plačevanjem mesečnih obrokov.

Ob koncu leasing obdobja ima leasingojemalec možnost odkupa predmeta po preostali vrednosti. Leasing je še posebej priljubljen za financiranje vozil in poslovne opreme, saj omogoča enostavnejše upravljanje stroškov in pogosto ne zahteva takojšnjega velikega izdatka. S kreditom na mobilni banki si ne boste belili glave. Enostaven kredit na do 12 obrokov s prosto porabo po vaših željah.

Addiko krediti niso za nepremičnine

Nepremičninski kredit je specifična oblika namenskega kredita, namenjena nakupu, prenovi ali gradnji nepremičnine. Addiko krediti navadno niso namenjeni temu. Takšni krediti imajo običajno daljše odplačilne dobe in nižje obrestne mere, saj so zavarovani s hipoteko na nepremičnini.

Zaradi tega je tveganje za banko manjše, kar se odraža v ugodnejših pogojih za kreditojemalce. Pomembno pa je, da se kreditojemalci zavedajo tveganj, saj lahko neplačevanje vodi do izgube nepremičnine. Pri najemu kredita na mobilni banki skrbi ne bo. Denar boste porabili po lastnih željah in vrnili v obrokih in višini kot si boste izbrali skozi kreditni kalkulator še preden boste izpolnili vlogo za kredit.

Addiko krediti ali posojilnice?

Vas mikajo Addiko krediti, gledate pa tudi posojilnice? Posojilnice ponujajo alternativne možnosti za tiste, ki morda ne izpolnjujejo pogojev za bančne kredite. Te institucije pogosto nudijo manj stroge pogoje za odobritev posojila, vendar so obrestne mere lahko precej višje.

Prav tako je pomembno, da se posojilojemalci zavedajo pogojev posojilnic, saj lahko v nasprotnem primeru pridejo v težave zaradi nepredvidenih stroškov ali strogih pogojev vračila. Zato je ključnega pomena, da se pred najemom posojila pri posojilnici temeljito preuči vse pogoje. Na mobilni banki vas ne čaka veliko pogojev. Zgolj trije, in sicer; slovensko državljanstvo, redni prihodki na TR in pa stalni naslov bivanja v Sloveniji.

Addiko krediti in primerjave

Addiko krediti naj bodo le eden od primerjanih, dokler se ne odločite. Primerjava kreditov je namreč bistven korak pri odločanju za najustreznejšo možnost financiranja. Vsak kreditojemalec ima specifične potrebe in finančne okoliščine, zato je pomembno, da se pregleda več ponudb in primerja obrestne mere, pogoje odplačila, dodatne stroške in druge pogoje.

Prav tako je smiselno preučiti različne vrste kreditov in leasing opcij, da se najde najboljša rešitev za posamezno situacijo. Informiranost in skrbna analiza vseh razpoložljivih možnosti lahko prihranita denar in zmanjšata tveganje dolgoročnih finančnih težav. Mobilna banka nudi hitri kredit brez preverjanja Sisbona, brez potrdila o zaposlitvi in brez notarja ali poroka.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje