Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinska posojila na položnice

Gotovinska posojila na položnice

Gotovinska posojila na položnice

Gotovinska posojila na položnice so finančni produkt, ki omogoča posameznikom hitro pridobitev denarnih sredstev, pri čemer kot zavarovanje služijo redne mesečne položnice. Ta oblika posojila je priljubljena, ker ponuja enostavno odobritev, vendar je pomembno razumeti njene ključne značilnosti in pogoje. A obstaja še bolj enostaven najem posojila, kar brez položnic.

Tega vam v svoji hitri obliki ponuja mobilna banka, ki se je specializirala za kreditiranje potrošnikov preko spleta. V tem pogledu vam sploh ne bo treba na banko, kredit pa boste naročili s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona, ki ima seveda dostop do spleta. Papirji? Samo osebni dokument in TR številka.

Gotovinska posojila na položnice so zgodovina

Gotovinska posojila na položnice so bila priljubljena pred leti, sedaj pa v ospredje prihajajo še bolj enostavne in hitrejše oblike kreditiranja. Mobilna banka pri tem igra ključno vlogo, saj na svojem področju spada med najboljše v EU, deluje pa še v nekaj državah izven Unije. Vas zanima kako do kredita?

Za začetek seveda obiščite njihovo spletno stran. Tam si oglejte vse pogoje in celotno storitev, ter kar naročite kredit, če vam bo ponudba všeč. V resnici boste prej uporabili še kreditni kalkulator in si izračunali svoj kredit. Vnesite znesek, izberite število obrokov in voila! Na voljo je do 12 mesečnih obrokov.

Gotovinska posojila na položnice in druge oblike

Gotovinska posojila na položnice so ena vrsta posojil med katerimi najdemo še nepremičninska, pa avto kredite in podobno. Mobilna banka izstopa tudi v tem, saj vam porabo denarja ne omejuje z namenom. To pa seveda pomeni, da gre za ne namenski kredit, ki ga lahko porabite za prav vse kar si zaželite.

Če vas bremeni kakšen star kredit boste veseli novice, da na mobilni banki ne preverjajo kreditne sposobnosti in lahko na ta način pri njih najamete še en kredit, saj jih zabeležka o tekočem kreditu v vašem Sisbon ne bo zanimala. Poleg tega ne bo niti notarske overitve, ne potrebujete poroka ali zastavitve.

Kje najti gotovinska posojila na položnice

Pri iskanju gotovinskih posojil na položnice je treba upoštevati obrestne mere, ki so običajno višje od tradicionalnih bančnih posojil. To pomeni, da se lahko skupni stroški posojila sčasoma povečajo, zato je pametno natančno preučiti pogoje posojila. Je pa gotovinska posojila na položnice danes že kar težko najti, saj so se banke in posojilnice usmerile v splet.

Vsaj mobilna banka lahko na tem področju zagotovo pokaže vse svoje prednosti. Potem ko boste v le nekaj klikih izpolnili vlogo za kredit, bo kredit navadno odobren že v četrt ure, najkasneje pa v 24-ih urah. Denar bo nakazan na vaš bančni račun na katerega prejemate redne mesečne prihodke.

Gotovinska posojila na položnice in pogoji

Gotovinska posojila na položnice imajo določene pogoje, mobilna banka pa spet druge. Tako boste na mobilni banki poleg rednih prihodkov potrebovali le še slovensko državljanstvo in pa prijavljen stalni naslov bivališča v Sloveniji. Upoštevati je treba tudi, da je odobritev gotovinskih posojil na položnice pogosto odvisna od rednih mesečnih prilivov.

Tisti, ki imajo zanesljiv in reden vir dohodka izplačan na njihov bančni račun, imajo večje možnosti za odobritev posojila. Na mobilni banki ne bo kaj dosti kompliciranja, kredit pa bo hitro odobren. Po odplačanem prvem kreditu boste lahko naslednjega najeli že preko SMS sporočila, kar je seveda še udobneje in hitreje kot preko spleta.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje