Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinski krediti za samostojne podjetnike

Gotovinski krediti za samostojne podjetnike

Gotovinski krediti za samostojne podjetnike

Gotovinski krediti za samostojne podjetnike so lahko ključnega pomena pri financiranju različnih poslovnih potreb. Ti krediti lahko podjetnikom omogočijo dostop do dodatnih finančnih sredstev, ki jih potrebujejo za nakup opreme, plačilo stroškov poslovanja, širitev podjetja ali druge nujne investicije. Žal pa ravno samostojnim podjetnikom ni najlažje priti do posojil.

Če kje, potem je na mobilni banki najem kredita nekaj najbolj enostavnega. Hitri krediti, ki jih imajo tam na voljo so na razpolago Slovencem in Slovenkam s stalnim naslovom v Sloveniji in z rednimi prihodki na bančni račun. Pri tem dodajmo, da razen osebnega dokumenta in številke TR drugih papirjev ne potrebujete.

Gotovinski krediti za samostojne podjetnike preko spleta

Podjetniki se lahko odločijo za gotovinski krediti za samostojne podjetnike, ko potrebujejo hitro finančno pomoč in nimajo časa za dolgotrajne postopke pri pridobivanju posojil. Te vrste kreditov so lahko še posebej koristne v časih, ko se pojavijo nepričakovani stroški ali priložnosti za rast in razvoj podjetja. A razmislite tudi o alternativah.

Kot samostojni podjetnik boste morda težje prišli do posojila na svoji banki, a imate v tem primeru odprto pot do kredita na mobilni banki, kjer v resnici lahko kredit najamete tudi če kakšnega že odplačujete. Za najem kredita na mobilni banki ne potrebujete potrdila o zaposlitvi ali poroka niti obiska pri notarju.

Gotovinski krediti za samostojne podjetnike

Gotovinski krediti za samostojne podjetnike pogosto ponujajo različne možnosti prilagajanja, kot so različne možnosti odplačevanja, prilagodljive obrestne mere in različni roki odplačevanja. To omogoča podjetnikom, da izberejo kredit, ki najbolje ustreza njihovim finančnim potrebam in ciljem. Žal pa se vedno ne obrne vse po željah posameznika in zato poseže po alternativah.

Na mobilni banki najamete kredit kot običajen potrošnik in to kar na daljavo, od doma ali med potjo, saj potrebujete le napravo z dostopom do spleta. V tem primeru govorimo o računalniku, tablici ali pametnem telefonu, pa boste že pripravljeni na naročilo kredita. Za začetek pa najprej opravite izračun kredita.

Gotovinski krediti za samostojne podjetnike in izračuni

Pomembno je, da podjetniki, ko izbirajo gotovinski krediti za samostojne podjetnike temeljito preučijo ponudbe različnih bank in finančnih institucij. S primerjavo različnih možnosti lahko podjetniki najdejo kredit z najboljšimi pogoji in najnižjimi stroški, kar jim lahko pomaga pri optimizaciji finančnih sredstev in izboljšanju poslovanja. Kako poteka izračun kredita na mobilni banki?

Tam na spletni strani poiščete kreditni kalkulator, vnesete znesek kredita, dodate do 12 mesečnih obrokov po svoji želji in že lahko preverite izračun. Ta zajema vse pomembne številke in zneske kot tudi same stroške kredita. Tako založeni z vsemi informacijami se boste precej lažje odločili za najem kredita pri določeni banki.

Gotovinski krediti za samostojne podjetnike so breme

Kljub koristim, ki jih prinašajo gotovinski krediti za samostojne podjetnike, pa je pomembno, da podjetniki skrbno preučijo svojo sposobnost odplačevanja kredita in se izognejo prekomernemu zadolževanju. Prav tako je pomembno, da se seznanijo z vsemi pogoji kredita in razumejo morebitne tveganja, povezana z njegovo uporabo. Kredit lahko pomaga, a je hkrati breme.

Da bi bilo to breme čim manjše poskrbite za manj obrokov, da bo hitreje odplačan. Prav tako pred najemom razmislite kolikšen znesek zares potrebujete. V mobilni banki sicer pridete do kredita brez preverjanja kreditne sposobnosti, kar močno olajša pridobivanje in odobritev. Kredit boste naročili v le nekaj hitrih klikih.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje