Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

NLB stanovanjski kredit

NLB stanovanjski kredit

NLB stanovanjski kredit

Ko človek pomisli na NLB stanovanjski kredit ali kak drug stanovanjski kredit gredo skozi misli ideje o posojilu, ki bo dolgo z njim. Dolgoročno posojilo prinaša tudi kar nekaj skrbi vseeno pa je prva misel lastna nepremičnina kar pa tudi ni kar tako. Kaj pa v primeru, da bi potrebovali le nekaj gotovine?

Stanovanjski kredit je namreč namenjen nakupu nepremičnine in z denarjem ne moremo prosto razpolagati. V ta namen so ne namenski krediti kakršen je tudi hitri kredit pri mobilni banki, ki ga v celoti naročimo kar preko spleta brez kakšnih pretiranih pogojev ali dokumentacije, kot je potrebna za nepremičninski kredit.

NLB stanovanjski kredit je eden izmed mnogih

Seveda ne gre le za NLB stanovanjski kredit, nepremičninske kredite ponujajo tudi druge banke, a dejstvo, da gre za namenski kredit ostaja. Po gotovino se torej lahko odpravite na spletno stran mobilne banke, kjer vas poleg ponudbe čaka tudi kreditni kalkulator. Njegova naloga je, da vam predstavi celoten izračun kredita.

Do tega pridete zelo enostavno saj boste vanj vneseli le znesek kredita in izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo tega zneska. Kredit bo hiter in kratko ročen porabili pa ga boste lahko za karkoli boste želeli. Tudi za stare račune, dopust ali pa servis avtomobila, nova platišča, morda igralno konzolo.

NLB stanovanjski kredit je kar zahteven

In ne le NLB stanovanjski kredit, vsi nepremičninski krediti so zahtevni saj imajo kar nekaj pogojev kot tudi zahtev po naboru dokumentacije. Za kredit na mobilni banki potrebujete le osebni dokument in številko bančnega računa, pogoji pa so tako zelo enostavni, da jih izpolnjuje skorajda vsak Slovenec.

Potrebno je biti slovenski državljan, ob tem imeti prijavljen stalni naslov v Sloveniji in pa na svoj bančni račun prejemati redne mesečne prihodke. Potrdila o zaposlitvi ne boste potrebovali, prav tako ne obiska in overjanja pri notarju. Že izračun kredita pa vam bo poleg vseh zneskov ponudil tudi informacijo o stroških kredita pred vami.

NLB stanovanjski kredit že imate

Še ena težava, ki se pogosto pojavlja med potrošniki je, da nek kredit že odplačujejo. Pa recimo, da imate NLB stanovanjski kredit in potrebujete hitro še nekaj gotovine. Na bankah so dokaj neusmiljeni in razen v primeru, da imate zares visoke prihodke verjetno ne bo šlo dobiti še kakšnega posojila.

Na mobilni banki kredit dobijo tudi potrošniki, ki kakšnega odplačujejo na drugi banki. Prav tako naj vas ne skrbi vaša kreditna sposobnost saj je pred odobritvijo vaše vloge za kredit ne bodo preverjali. Vpogleda v Sisbon torej ne bo. Kot vidite je pred vami ponudba hitrih kreditov, ki je ne gre spregledati.

NLB stanovanjski kredit naj vas ne skrbi

NLB stanovanjski kredit in drugi podobni krediti imajo daljšo odplačilno dobo in kar pogosto se zgodi, da človeku v nekem obdobju ne uspe plačati vseh svojih obveznosti. Takrat si lahko učinkovito pomagate s kreditom pri mobilni banki, ki bo na vašem bančnem računu že v 24-ih urah od potrjene vloge za kredit.

Ko boste to izpolnili in oddali bo po preverjanju nakazilo navadno steklo še precej prej in sicer v roku 15 do 20 minut. Mobilna banka, ki na svojem področju vsekakor sodi v vrh EU vas bo navdušila, tako kot je že mnoge pred vami. Novega računa vam ne bo treba odpirati na voljo pa vam je 24 ur na dan.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje